Oficjalnie oświadczam: Filmik zrobił na mnie wrażenie! Szczególnie przygotowywanie Javelina. Oby tego nie zepsuli ; )
Jestem BIS fanboyem! FAQ: Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli. Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję... All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Co prawda jest to tylko marketingowy bełkot oaprty na renderach i kilku sekundach prezentacji wyglądu in-game wyspy, ale dobrze, że na E3 coś tam ujawnili.
Fajnie, fajnie. Dużo szczegółów, otwieramy drzwi do pojazdów... Ale ten abrams coś zbyt szybki, podjechał, obrócił, a strzelił jak z działka 20mm (dwa razy) - chyba, że to pętla.
Wikipedia pisze:
[...]Szybkostrzelność praktyczna wynosi 9 strzałów na minutę.
Czyli wychodzi ~7sekund
Jestem BIS fanboyem! FAQ: Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli. Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję... All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Przyzwoicie to wyglada. Szkoda jednak, ze wciaz malo materialu in-game. Dobrze chociaz, ze nie musze martwic sie o wymagania sprzetowe, bo o grze w OFP2 na moim obecnym blaszaku pewnie moglbym sobie tylko pomarzyc...
na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
Przyjmujac ze 80% jakosci uzyskiwane jest podczas ostatnich 20% czasu pracy to jak na obecny stan maja naprawde duzo zrobione. Jesli juz robia mocap to wiadomo ze maja na to sporo kasy i sporo ludzi. Choc ja ciagle mam watpliwosci jak bedzie wygladal gameplay.