OFP 2
Moderator: Inkwizytor
OFP 2
Orientuje się ktoś czy w Polsce jest dostępny w sprzedaży magazyn PC Zone? Jak wyczytałem na forum Codemasters ww. magazyn opublikował dosc obszerny preview właśnie z OFP2. Skanów w internecie nigdzie nie moge znależć, więc przydałoby by sie zakupić. 

Re: OFP 2
Wreszcie info i to jakie:
http://www.gaminator.pl/newsy/zapowiedz ... ising.html
Zapowiada sie smakowicie ciekawe co z tego wyjdzie???
http://www.gaminator.pl/newsy/zapowiedz ... ising.html
Zapowiada sie smakowicie ciekawe co z tego wyjdzie???

Jak ktoś pisze takie bzdury, to wątpię w rzetelność całego artykułuJednak w miedzyczasie twórcy gry zerwali współpracę z dotychczasowym wydawcą i poszli swoją własną drogą

Trochę obawiam się o tą "przewagę liczebną wroga". Coś jak half-life - ty jesteś sam, przeciwnik ma liczebną przewagę i jakieśtam (podobno duże) umiejętności taktyczne, ale ogólnie szanse są wyrównane - gdzie tu realizm? Już pominę kwestie "naturalności zachowywania się broni" opartej na solidnej opinii przeciętnego obywatela, dla którego militaria są abstrakcją, bądź stwierdzenia, że sama zapowiedź OFP2 jest lepsza niż gotowa Arma. Całą opinie i tak stworzył, na podstawie zachwaleń wydawcy, który przecież nie powie, że produkt jest "średni, ale liczymy na zainteresowanie przez grono dzieciaków, które zaspokoi nasze potrzeby finansowe"
Idea zamarkowanych przeciwników (nawet jeśli to tryb easy) jest dla mnie w ogóle absurdem.
Ogólnie ciekawie, ale ogólniki jak zawsze nie zadowalają.

- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
Tutaj sie zgadzam z SIDem takie puste gadanie w ogóle do mnie nie przemawia, czekam na jakis in engine movie.
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Troszkę poszperałem i znalazłem TUTAJ cały artykuł.Equi pisze:Orientuje się ktoś czy w Polsce jest dostępny w sprzedaży magazyn PC Zone? Jak wyczytałem na forum Codemasters ww. magazyn opublikował dosc obszerny preview właśnie z OFP2. Skanów w internecie nigdzie nie moge znależć, więc przydałoby by sie zakupić.

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Tak się zastanawiam...po co nowy topic?:>
Żebyś sobie mógł poofftopować i nabić posta.eJay pisze:Ten tekst wyglada jakby był pisany na podstawie informacji podanych od producenta. Bez urazy
Ja w OFP2 pokładam wielkie nadzieje. Być może te artykuły są trochę zbyt wczesne, by mogły być miarodajne, niemniej jednak liczę, że OFP2 będzie naprawdę tym Operation Flashpoint którego znam i lubię... bo ArmA...ee...

- hetzer
- ID Steam:
- Numer GG: 6892564
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Oby tylko te kampanie miały dobrą fabułę i realizm broni oraz zachowanie wroga było na poziomie tak jak to jest zapowiadane. Bo wyspa zapowiada się smakowicie (jeżeli spojrzeć na ten krótki filmik i screny).
Między innymi na tym polegała grywalność OFP - sceneria prawie jak z Polski, wydawało się jakbyśmy biegali gdzieś za domem/miastem. W ArmA już tego nie ma i gra traci na tym, bo irackie klimaty każdemu już się przejadły.
Widać że OFP2 powróci do klimatów OFP, również pokładam wielkie nadzieje w tej produkcji i zaczynam zbierać pieniądze na upgrade mojego kompa bo sądzę iz mozemy sie spodziewać sporych wymagań.
Tak więc cierpliwości panie i panowie, pożyjemy - zobaczymy.
Oby tylko nie były to dobre złego początki i nie spotkało nas jakieś rozczarowanie.
Między innymi na tym polegała grywalność OFP - sceneria prawie jak z Polski, wydawało się jakbyśmy biegali gdzieś za domem/miastem. W ArmA już tego nie ma i gra traci na tym, bo irackie klimaty każdemu już się przejadły.
Widać że OFP2 powróci do klimatów OFP, również pokładam wielkie nadzieje w tej produkcji i zaczynam zbierać pieniądze na upgrade mojego kompa bo sądzę iz mozemy sie spodziewać sporych wymagań.
Tak więc cierpliwości panie i panowie, pożyjemy - zobaczymy.
Oby tylko nie były to dobre złego początki i nie spotkało nas jakieś rozczarowanie.