Patch 1.08 problem z odrzutem.
Moderator: Inkwizytor
Patch 1.08 problem z odrzutem.
Witam. tyle co kupiłem Arme2. Z początku zacząłem grać single, ale pomyślałem że by tak na multi przejśc. Ściągnąłem patcha, spatchowałem grę i jest różnica przy strzelaniu. Mianowicie bez patcha jak strzelam to celownik podskakuje do góry i wraca na miejsce. A po patchu celownik nie wraca na miejsce. To jest normalne? Czy może to zabezpieczenie, bo czytałem że jak to zabezpieczenie wykryje jakieś nieoryginalne pliki to może sabotować gre i puźniej są problemy.
- WarCity
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Re: Patch 1.08 problem z odrzutem.
To zrobiono celowo żeby trochu utrudnić grę. Nie ma na to rady chyba, że nie zainstalujesz patcha 1.08.
No ok, jakoś przeżyje, a możliwe jest żebym miał jakiegoś lewego patcha? Bo jak włączyłem gre to pojawiłem się jako ptak a wiem że to też wyskakuje jak się ma pirata. ( nie mam pirata, mam rachunek i wszystko co potrzebne. Na życzenie mogę jakośpokazać czy cośw tym stylu).
- seba200
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Tak pokaz mi swoj klucz do army:)))
Wywal wszystko, posciągaj z bohemi pacze, zaistaluj wszystko od nowa. Nad czym tu dewagować.
Wywal wszystko, posciągaj z bohemi pacze, zaistaluj wszystko od nowa. Nad czym tu dewagować.

Nie wiem po co ci ten klucz bo można by napisać jakieś przypadkowe literki, ale nie ma sprawy. XXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
ufoman: Nigdy, ale to przenigdy nie dawaj innym swojego klucza do gry. Pomysl troche nim cos napiszesz.
ufoman: Nigdy, ale to przenigdy nie dawaj innym swojego klucza do gry. Pomysl troche nim cos napiszesz.