Patch 1.08 problem z odrzutem.

Arma2 oraz Arma2OA: Informacje o grze w sieci, adresy serwerów, klany, ligi oraz turnieje

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
tandrol
ID Steam:
ID gracza: 0

Patch 1.08 problem z odrzutem.

Post autor: tandrol »

Witam. tyle co kupiłem Arme2. Z początku zacząłem grać single, ale pomyślałem że by tak na multi przejśc. Ściągnąłem patcha, spatchowałem grę i jest różnica przy strzelaniu. Mianowicie bez patcha jak strzelam to celownik podskakuje do góry i wraca na miejsce. A po patchu celownik nie wraca na miejsce. To jest normalne? Czy może to zabezpieczenie, bo czytałem że jak to zabezpieczenie wykryje jakieś nieoryginalne pliki to może sabotować gre i puźniej są problemy.
Awatar użytkownika
WarCity
ID Steam:

Re: Patch 1.08 problem z odrzutem.

Post autor: WarCity »

To zrobiono celowo żeby trochu utrudnić grę. Nie ma na to rady chyba, że nie zainstalujesz patcha 1.08.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nick w ArmA: frAnEkKk
Tyran
ID Steam:

Post autor: Tyran »

Niestety celowe działanie :no
viewtopic.php?f=66&t=3862
tandrol
ID Steam:

No ok, jakoś przeżyje, a możliwe jest żebym miał jakiegoś lewego patcha? Bo jak włączyłem gre to pojawiłem się jako ptak a wiem że to też wyskakuje jak się ma pirata. ( nie mam pirata, mam rachunek i wszystko co potrzebne. Na życzenie mogę jakośpokazać czy cośw tym stylu).
Awatar użytkownika
seba200
ID Steam:

Post autor: seba200 »

Tak pokaz mi swoj klucz do army:)))

Wywal wszystko, posciągaj z bohemi pacze, zaistaluj wszystko od nowa. Nad czym tu dewagować.
Obrazek
tandrol
ID Steam:

Nie wiem po co ci ten klucz bo można by napisać jakieś przypadkowe literki, ale nie ma sprawy. XXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

ufoman: Nigdy, ale to przenigdy nie dawaj innym swojego klucza do gry. Pomysl troche nim cos napiszesz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multiplayer”