Jest to mój pierwszy post na forum, dlatego od razu mówię wszystkim cześć ;]
Korzystam z Army2: Free, jest to darmowa wersja Army2, która została wykastrowana z kampanii i wysokiej jakości rozdzielczości. Wszystko inne zachowało funkcjonalność, więc to co jest dostępne w edytorze z pełnej wersji, działa tak samo w darmowej odsłonie. Tak mi się wydaje ;]
Jestem początkującym twórcą misji, jednak podstawowych rzeczy już się nauczyłem, ale mimo wszystko zdarza się że coś mi nie działa, działa źle, bądź w ogóle nie wiem jak zrobić. Dlatego będę się zwracał do bardziej zaawansowanych Mission Makerów z pytaniami, prośbami wyjaśnienia paru rzeczy. Niektóre rzeczy można znaleźć na yt, bądź googlując, ale niektórych nie potrafię.
Problem pierwszy (póki co jedyny

Ustawiłem waypointy dla T-72, chce uzyskać efekt taki, że czołg od waypointu, do waypointu porusza się płynnie, a to co uzyskałem odbiega trochę od tego co chciałem osiągnąć. Czołg na waypointcie zatrzymuje się (czeka na rozkaz od dowódcy) i jedzie do następnego, po czym się znów zatrzymuje.
Pytanie brzmi, jak osiągnąć efekt płynnego przemieszczania się T-72 od waypointu, do waypointu?
Pozdrawiam,
Arth95
PS. Żeby nie robić bałaganu na forum, wszystkie moje problemy będę umieszczać w jednym temacie.