Filmy z ArmA (i nie tylko)

... lub palce na klawiaturę niosą

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gelu
ID Steam:

Filmy z ArmA (i nie tylko)

Post autor: Gelu »

Już wyjaśniam o co chodzi.
Powiesiłem w sklepie (komputerowym) w witrynie ogromny panel LCD, na którym wyświetlam różne informacje, własne reklamy i trailery gier (oczywiście te, które można bez pobierania za to opłaty wyświetlać).
Takich materiałów mam już trochę, ale to ciągle mało, a poza tym nie mam nic z naszej ulubionej gry. I tu dochodzimy do sedna sprawy. Próbowałem nagrywać sam jakieś filmy z army, ale raz, że jakość ich jest tragiczna (nie mam porządnego programu do tego), a dwa że nie mam czasu na szukanie fajnych lokacji na wyspie itd...robię właśnie generalny remont sklepu - sam.
Może są wśród Was osoby, które już mają na swoim koncie jakieś produkcje (z innych gier także)? Wyświetlę wszystko, co będzie w dobrej jakości (większość posiadanych przeze mnie filmów jest w HD, ale nadaje się wszystko, co nie jest rażąco skompresowane - jakość jaką widzimy w trakcie gry na monitorze będzie super ;) ), i drugie obwarowanie - nie może tam latać mięcho, czyli krew na MIN lub brak zbliżeń (nie chcę, żeby mi starsze panie do sklepu przylatywały z awanturą co ja tam pokazuję).
Wasze produkcje oczywiście mogą być podpisane kto jest ich twórcą, jakieś klany, loga itd...wszystko mile widziane :D
Zdaję sobie sprawę, że takie filmiki mogą ważyć po kilkaset mega (ale jednak wysoka jakość jest konieczna, bo to musi wyglądać estetycznie) i jeśli ktoś zechce mi je udostępnić, a nie będzie miał możliwości umieszczenia ich gdzieś, skąd będę mógł je pobrać, to poproszę je na płycie przesyłką - oczywiście pokrywam wszelkie koszty. W takim przypadku piszcie na PW i wszystko ustalimy.
Z góry bardzo dziękuję...
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Garbol
ID Steam:
Numer GG: 1299924
ID gracza: 0

Re: Filmy z ArmA (i nie tylko)

Post autor: Garbol »

hmm możesz wrzucić oficjalne trailery z gry http://www.armedassault.com/dwnl_media.html jakość HD to to nie jest ale zawsze coś.
Obrazek
W wojsku służyłem od 06.08.2008 do 27.04.2009 - Siły Powietrzne Operator radarów NUR-31, NUR-31MK, NUR-41, Nur-12.
Rainbow
ID Steam:

Post autor: Rainbow »

Trailer Armed Assault z targów Games Convention w wersji HD:
http://armed-assault.net/downloads/cg20 ... cgmcz.html
Awatar użytkownika
Gelu
ID Steam:

Post autor: Gelu »

Garbol, te filmiki w 720p są już jakościowo do pokazania...a przy okazji są fajne - dzięki! :D

Rainbow, coś mi się wali ten link, który dałeś, a chętnie zobaczę ten filmik, bo mam go w wersji ważącej 44MB, więc w HD pewnie będzie extra...
Obrazek Obrazek
Rainbow
ID Steam:

Post autor: Rainbow »

Inny mirror z serwisu armedassault.pl
http://armedassault.pl/pobierz.php?plik=41&dolicz=41
Awatar użytkownika
Gelu
ID Steam: