Powiesiłem w sklepie (komputerowym) w witrynie ogromny panel LCD, na którym wyświetlam różne informacje, własne reklamy i trailery gier (oczywiście te, które można bez pobierania za to opłaty wyświetlać).
Takich materiałów mam już trochę, ale to ciągle mało, a poza tym nie mam nic z naszej ulubionej gry. I tu dochodzimy do sedna sprawy. Próbowałem nagrywać sam jakieś filmy z army, ale raz, że jakość ich jest tragiczna (nie mam porządnego programu do tego), a dwa że nie mam czasu na szukanie fajnych lokacji na wyspie itd...robię właśnie generalny remont sklepu - sam.
Może są wśród Was osoby, które już mają na swoim koncie jakieś produkcje (z innych gier także)? Wyświetlę wszystko, co będzie w dobrej jakości (większość posiadanych przeze mnie filmów jest w HD, ale nadaje się wszystko, co nie jest rażąco skompresowane - jakość jaką widzimy w trakcie gry na monitorze będzie super
Wasze produkcje oczywiście mogą być podpisane kto jest ich twórcą, jakieś klany, loga itd...wszystko mile widziane
Zdaję sobie sprawę, że takie filmiki mogą ważyć po kilkaset mega (ale jednak wysoka jakość jest konieczna, bo to musi wyglądać estetycznie) i jeśli ktoś zechce mi je udostępnić, a nie będzie miał możliwości umieszczenia ich gdzieś, skąd będę mógł je pobrać, to poproszę je na płycie przesyłką - oczywiście pokrywam wszelkie koszty. W takim przypadku piszcie na PW i wszystko ustalimy.
Z góry bardzo dziękuję...