Witam!Mam moda ACE II od dłuższego czasu, ale nigdy się tak bardzo nie zastanawiałem nad klawiszem Windows w którym jest interakcja.Czytając niektóre tematy zauważyłem, że nie mam chyba kilku funkcji.W menu leczenia na filmiku zauważyłem, że jest tam więcej opcji niż ja mam.Gdy stoję obok sojusznika i naciskam Windows mam takie opcje: zbadaj, wyposażenie, odpuść winy.Czy w tym mi czegoś brakuje ?Aha a jak związać np. jakiegoś partyzanta przez opcje: zwiąż w menu ?Najlepiej jakby ktoś dał screen'a z jego menu interakcji w różnych sytuacjach.Z góry dziękuje za pomoc
EDIT:Czy szyny lub kroplówki używa się przez menu interakcji tak jak np. morfiny ? Zbadaj-...
W czasie wywiadu dla CNN snajperowi grupy specjalnej zostało zadanie pytanie "Co czujesz, gdy strzelasz w terrorystę?"
Na zadane pytanie snajper wzruszył ramionami i odpowiedział: "Odrzut"
Pod klawiszem "Win" przypisane są między innymi takie funkcje jak leczenie dla medyka. Musisz jednak podobnie jak w przypadku głosów zmienić wpis w pliku ace_clientside_config.hpp, który znajduje się w katalogu C:\Program Files\Bohemia Interactive\ARMA 2\userconfig\ACE. Zmieniasz w linii name = "John Doe"; tekst John Doe na twój nick.
Klawisza interakcji mogłem używać już wcześniej, tylko myślałem, że może mi czegoś brakuje.Zmieniłem na moją nazwę ale nic się nie poprawiło.
A czy wiesz jak się nazywa moduł do rozmów ??Chodzi mi o to co jest w moim poprzednim temacie.
W czasie wywiadu dla CNN snajperowi grupy specjalnej zostało zadanie pytanie "Co czujesz, gdy strzelasz w terrorystę?"
Jeśli wcześniej nie miałeś zmienionego nicku w pliku konfiguracyjnym ACE, to nie mogłeś wcześniej używać klawisza Win prawidłowo. Druga sprawa to musisz grać w misję, która wykorzystuje ten klawisz do leczenia (przy tworzeniu misji był użyty moduł "Włącz system obrażeń"). Jeśli ktoś tego nie użył, to mimo zmian w konfigu leczy się normalnie. Próbowałeś tego podczas jakiegoś coop-a, czy tylko na publiku lub singlu?
Oczywiście!Nie raz używałem włącz system obrażeń, i mi prawidłowo działało.Mi tak bardzo nie chodzi o leczenie tylko o rozmowę.W temacie niżej Sas... napisał, że przez windows można gadać z innymi, a ja nigdzie nie widzę takiej opcji, więc założyłem temat.
Do czego służy Odpuść winy ?