[Ogólne] Recenzja Clicka
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
Re: [Ogólne] Recenzja Clicka
Zawsze miałem wrażenie że "click" jest taką bardziej dziecinną gazetą... jak cyber-mycha
Trochę przesadził z tą 3'rójką za grafikę. I model lotu nie jest taki straszny jak go tu recenzent maluje. Takie są moje uwagi ale... co ja tam wiem
Taki zwykły szaraczek który lubi sobie pograć w coś co nie jest zwykłą nawalanką.

Trochę przesadził z tą 3'rójką za grafikę. I model lotu nie jest taki straszny jak go tu recenzent maluje. Takie są moje uwagi ale... co ja tam wiem

Taki zwykły szaraczek który lubi sobie pograć w coś co nie jest zwykłą nawalanką.
Autor miał sporo racji, bo i bugów i innych niedociągnięć faktycznie w Armie jest dużo...co nie zmienia faktu, iż odnoszę wrażenie, że wspomniany autor to wychowanek Quake'a lub temu podobnym... :]

-
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- ID gracza: 0
- Kontakt:
W ogóle niezrozuiałe dla mnie są oceny. Ja bym powiedział że największą zaletą Armed Assault jak i OFP jest grywalność, a według recenzenta CLICKa - dźwięk.

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Grafika 3? Jest aż tak źle? Wg. mnie grafika jest na dobrym poziomie. Może nie jest rewelacyjna, ale żeby dać... 3?
- PoitleK
- ID Steam:
- Numer GG: 2535531
grafika sama w sobie jeszcze nic nie znaczy... istotna jest grafika/koszt sprzetu do jej osiagniecia, a tutaj armka ma ledwo dwoje 

Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Sith Code
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Sith Code
Chyba jedna z lepszych recenzji. Widać zainteresowanie autora tematem, lecz od niosłem wrażenie, że całą grę opisał w kontekście błędów wydawców, co wydaje mi się lekko naciągane. O samej mechanice gry nic nie ma praktycznie i jakby czytał to ktoś, kto nie grał w O:Flashpoint, nigdy nie dowiedziałby się co to jest w ogóle - zapewne pomysłałby, że to nowy Soldier of Fortune, tyle, że mniej HP masz.

Chyba jedna z lepszych recenzji. Widać zainteresowanie autora tematem
Szczegolnie w tej ramce w prawym gornym rogu, gdzie autor odkrył przedwczoraj, iż BiS tworzy programy dla wojska

eJay pisze: Szczegolnie w tej ramce w prawym gornym rogu, gdzie autor odkrył przedwczoraj, iż BiS tworzy programy dla wojskaZnawca jakich mało.
Zafascynowanie inną działalnością producenta raczej jest sprawą drugorzędną dla pisma. Nie mniej sam nic nie wiem o nowym VBS-ie wykorzystującym rzeczy z ArmA. Na pewno recenzja 10 razy lepsza niż wzdychania na temat poprzedniej wersji i ochy i achy, tudzież bluzgi bez konkretów. Widać, że działalność autora artykułu nie ograniczała się do rozpakowania pudełka, włączenia gry i odbębnienia reszty. Widać, że ktoś czytał też o grze, a nie sprzedawał tylko tani bełkot na który każdego stać.

Raczej nie chodzi tu o zafascynowanie prostoliniowe do tego co robi BIS poza grami, a tym co BIS robi z grami sprzedając je później lekko zmodyfikowane wojsku.
Tutaj przykład obiecanego drugiego gunnera w czołgu dla ArmA, a będzie tylko w VBS2:
http://vbs2.com/site/images/adf_beta3.jpg
Tutaj przykład obiecanego drugiego gunnera w czołgu dla ArmA, a będzie tylko w VBS2:
http://vbs2.com/site/images/adf_beta3.jpg
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Tylko? Kto powiedział, że TYLKO? Może addonmakerzy wpadną na jakiś pomysł, by coś podobnego/identycznego zrobić