[Ogólne] Recenzja Clicka

http://arma2.pl

Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor

Awatar użytkownika
Mirage
ID Steam:

[Ogólne] Recenzja Clicka

Post autor: Mirage »

Doczekaliśmy się kolejnej polskiej recenzji Armed Assault...

Link do newsa na ArmA-Zone.pl
Awatar użytkownika
Garbol
ID Steam:
Numer GG: 1299924
ID gracza: 0

Re: [Ogólne] Recenzja Clicka

Post autor: Garbol »

Zawsze miałem wrażenie że "click" jest taką bardziej dziecinną gazetą... jak cyber-mycha ;)

Trochę przesadził z tą 3'rójką za grafikę. I model lotu nie jest taki straszny jak go tu recenzent maluje. Takie są moje uwagi ale... co ja tam wiem :P

Taki zwykły szaraczek który lubi sobie pograć w coś co nie jest zwykłą nawalanką.
Obrazek
W wojsku służyłem od 06.08.2008 do 27.04.2009 - Siły Powietrzne Operator radarów NUR-31, NUR-31MK, NUR-41, Nur-12.
Awatar użytkownika
Gelu
ID Steam:

Post autor: Gelu »

Autor miał sporo racji, bo i bugów i innych niedociągnięć faktycznie w Armie jest dużo...co nie zmienia faktu, iż odnoszę wrażenie, że wspomniany autor to wychowanek Quake'a lub temu podobnym... :]
Obrazek Obrazek
Dario
ID Steam:
Numer GG: 3830261
Kontakt:

Post autor: Dario »

W ogóle niezrozuiałe dla mnie są oceny. Ja bym powiedział że największą zaletą Armed Assault jak i OFP jest grywalność, a według recenzenta CLICKa - dźwięk.
Obrazek
:weteran
Awatar użytkownika
-=HuNTeR=-
ID Steam:
Numer GG: 7474995
Kontakt:

Post autor: -=HuNTeR=- »

Grafika 3? Jest aż tak źle? Wg. mnie grafika jest na dobrym poziomie. Może nie jest rewelacyjna, ale żeby dać... 3?
Awatar użytkownika
PoitleK
ID Steam:
Numer GG: 2535531

Post autor: PoitleK »

grafika sama w sobie jeszcze nic nie znaczy... istotna jest grafika/koszt sprzetu do jej osiagniecia, a tutaj armka ma ledwo dwoje :violent
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.

Sith Code
SiD
ID Steam:

Post autor: SiD »

Chyba jedna z lepszych recenzji. Widać zainteresowanie autora tematem, lecz od niosłem wrażenie, że całą grę opisał w kontekście błędów wydawców, co wydaje mi się lekko naciągane. O samej mechanice gry nic nie ma praktycznie i jakby czytał to ktoś, kto nie grał w O:Flashpoint, nigdy nie dowiedziałby się co to jest w ogóle - zapewne pomysłałby, że to nowy Soldier of Fortune, tyle, że mniej HP masz.
Obrazek Obrazek :cfog Obrazek
eJay
ID Steam:

Post autor: eJay »

Chyba jedna z lepszych recenzji. Widać zainteresowanie autora tematem

Szczegolnie w tej ramce w prawym gornym rogu, gdzie autor odkrył przedwczoraj, iż BiS tworzy programy dla wojska :) Znawca jakich mało.
SiD
ID Steam:

Post autor: SiD »

eJay pisze: Szczegolnie w tej ramce w prawym gornym rogu, gdzie autor odkrył przedwczoraj, iż BiS tworzy programy dla wojska :) Znawca jakich mało.

Zafascynowanie inną działalnością producenta raczej jest sprawą drugorzędną dla pisma. Nie mniej sam nic nie wiem o nowym VBS-ie wykorzystującym rzeczy z ArmA. Na pewno recenzja 10 razy lepsza niż wzdychania na temat poprzedniej wersji i ochy i achy, tudzież bluzgi bez konkretów. Widać, że działalność autora artykułu nie ograniczała się do rozpakowania pudełka, włączenia gry i odbębnienia reszty. Widać, że ktoś czytał też o grze, a nie sprzedawał tylko tani bełkot na który każdego stać.
Obrazek Obrazek :cfog Obrazek
Rainbow
ID Steam:

Post autor: Rainbow »

Raczej nie chodzi tu o zafascynowanie prostoliniowe do tego co robi BIS poza grami, a tym co BIS robi z grami sprzedając je później lekko zmodyfikowane wojsku.

Tutaj przykład obiecanego drugiego gunnera w czołgu dla ArmA, a będzie tylko w VBS2:
http://vbs2.com/site/images/adf_beta3.jpg
Awatar użytkownika
-=HuNTeR=-
ID Steam:
Numer GG: 7474995
Kontakt:

Post autor: -=HuNTeR=- »

Tylko? Kto powiedział, że TYLKO? Może addonmakerzy wpadną na jakiś pomysł, by coś podobnego/identycznego zrobić :)
Zablokowany

Wróć do „Komentarze do newsów ARMA2.pl”