Polskie misje i addony

OFP - Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, opracowania, poradniki

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
corran
ID Steam:
ID gracza: 0
Kontakt:

Polskie misje i addony

Post autor: corran »

Witam

Poszukuje wszelki misji używających polskich jednostek oraz wszelkich addonów polskich jednostek (nie wymienionych tu: http://www.corran.prv.pl).

Ciekawy jestem również losami sił OPFOR (nie rosyjskie) autorstwa mi. Offtime.

Serdeczne dzięki.
Awatar użytkownika
Maćko
ID Steam:
ID gracza: 1
Kontakt:

Re: Polskie misje i addony

Post autor: Maćko »

Ja nie znam addonów jednostek Polskich innych niż wymienione na twojej stronie.

Co do misji, "Brena" (chyba taką miał ksywę) zrobił kiedyś kampanię "Biały orzeł" linki były na forum OFPC które jak na razie nie działa. No i ja jeszcze zrobiłem kiedyś kampanię "Eagles War" wykorzystująca WPS'a - ściągnąć możesz z mojej strony (trochę wolno się ładuje z powodu przeciążenia serwera).

A co do Offtime to on chyba zakończył już przygodę z jednostkami Polskimi.
Obrazek
Obrazek

-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL14 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
corran
ID Steam:
ID gracza: 0
Kontakt:

Post autor: corran »

Dzięki, jeśli nie masz nic przeciwko zrobię ci mirrora na mojej stronie.

W readme w wymaganiach wpisałeś OFPL_spec_1.0d podczas gdy zawiera się on już w OFPL_ExtPack1.0.

Poszukuje jeszcze Szumkowego PT-91.

Co do tego opforce to były anonimowe siły wyposażone głownie w zachodnio europejskie uzbrojenie, kamuflaż żołnierzy podobny do fińskiego lub czeskiego, nie wiem jak dokładniej to opisać.
Awatar użytkownika
Maćko
ID Steam:
ID gracza: 1
Kontakt:

Post autor: Maćko »

Mirrora możesz robić że chcesz :P Wiem to jest mój błąd z rozpędu wpisałem wszystko co miałem w folderze "addons" WPS'a.

PT-91 był na OFPC ale strona tymczasowo nie działa, więc kicha jak to mówią.
Obrazek
Obrazek

-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL14 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja / FAQ / Singleplayer / Multiplayer / Klany”