Witam
Poszukuje wszelki misji używających polskich jednostek oraz wszelkich addonów polskich jednostek (nie wymienionych tu: http://www.corran.prv.pl).
Ciekawy jestem również losami sił OPFOR (nie rosyjskie) autorstwa mi. Offtime.
Serdeczne dzięki.
Polskie misje i addony
Moderator: Inkwizytor
- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Re: Polskie misje i addony
Ja nie znam addonów jednostek Polskich innych niż wymienione na twojej stronie.
Co do misji, "Brena" (chyba taką miał ksywę) zrobił kiedyś kampanię "Biały orzeł" linki były na forum OFPC które jak na razie nie działa. No i ja jeszcze zrobiłem kiedyś kampanię "Eagles War" wykorzystująca WPS'a - ściągnąć możesz z mojej strony (trochę wolno się ładuje z powodu przeciążenia serwera).
A co do Offtime to on chyba zakończył już przygodę z jednostkami Polskimi.
Co do misji, "Brena" (chyba taką miał ksywę) zrobił kiedyś kampanię "Biały orzeł" linki były na forum OFPC które jak na razie nie działa. No i ja jeszcze zrobiłem kiedyś kampanię "Eagles War" wykorzystująca WPS'a - ściągnąć możesz z mojej strony (trochę wolno się ładuje z powodu przeciążenia serwera).
A co do Offtime to on chyba zakończył już przygodę z jednostkami Polskimi.
-
corran
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Dzięki, jeśli nie masz nic przeciwko zrobię ci mirrora na mojej stronie.
W readme w wymaganiach wpisałeś OFPL_spec_1.0d podczas gdy zawiera się on już w OFPL_ExtPack1.0.
Poszukuje jeszcze Szumkowego PT-91.
Co do tego opforce to były anonimowe siły wyposażone głownie w zachodnio europejskie uzbrojenie, kamuflaż żołnierzy podobny do fińskiego lub czeskiego, nie wiem jak dokładniej to opisać.
W readme w wymaganiach wpisałeś OFPL_spec_1.0d podczas gdy zawiera się on już w OFPL_ExtPack1.0.
Poszukuje jeszcze Szumkowego PT-91.
Co do tego opforce to były anonimowe siły wyposażone głownie w zachodnio europejskie uzbrojenie, kamuflaż żołnierzy podobny do fińskiego lub czeskiego, nie wiem jak dokładniej to opisać.
- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Mirrora możesz robić że chcesz
Wiem to jest mój błąd z rozpędu wpisałem wszystko co miałem w folderze "addons" WPS'a.
PT-91 był na OFPC ale strona tymczasowo nie działa, więc kicha jak to mówią.
PT-91 był na OFPC ale strona tymczasowo nie działa, więc kicha jak to mówią.