QG Rahmadi Conflict - The President
Moderator: Inkwizytor
QG Rahmadi Conflict - The President
Wie ktoś, gdzie ta menda się chowa? Przeczesałem wskazaną kempę zabudowań (całą) i nic! Do tego mapa taj nowej wyspy ogranicza się chyba do białej plamy na niebieskim tle >:/ Proszę o wskazówkę, bo przeszukiwanie rejonu z kilkudziesięcioma nieprzewidywalnymi żołnierzami AI i trzydziestoma wozami bojowymi raczej nie wchodzi w rachubę.
Re: QG Rahmadi Conflict - The President
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie na mapie Rahmadi nie ma ani jednego słowa!eJay pisze:Kierunek - Lasgo
Jeżeli jeszcze jesteś na Rahmadi to jest to dopiero druga misja. W mieście znajdziesz "asystenta" prezydenta. Będzie on w południowo-zachodniej części miasta.
Przez miasto masz na myśli kilka budynków na północ od ogromnego obozu SLA (kilkadziesiąt namiotów i wozów pancernych różnego rodzaju)? Przetrzepałem tą wieś (tak jest określana w misji) wzdłuż i w szerz i nie znalazłem żywej duszy poza żołnierzem jednostek specjalnych, którego zlikwidowałem.
Dzięki za odzew, bo już myślałem, ze nikt się nie odezwie...
Dzięki za odzew, bo już myślałem, ze nikt się nie odezwie...
Tak, na północy wyspy jest takie małe miasteczko. Tam powinieneś znaleźć interesującego cię gościa. Jeżeli go tam nie ma spróbuj rozegrać misję ponownie.
Jak już mówiłem, przeszukałem całą wieś i nie ostał się tam nikt żywy. Większość okolicznych żołnierzy SLA też wyeliminowałem i tylko raz na jakiś czas jakiś pojedyńczy się przypałęta. Uznaję, że misję przeszedłem - Shift + Numpad_minus i endmission
P.S. Sprawdziłem też, czy przypadkiem nie da się wsiąść w jeden z tych 30 czołgów
Niestety. To mi przypomniało misję pojedyńczą chyba z SP z oryginalnej ArmA, gdzie trzeba było o świcie dostać się do ciasnej jak nie wiem co bazy pełnej żołdaków i wysadzić czołgi. Przeszedłem ją w końcu tak, że biegiem pod ostrzałem wpakowałem się do jednego z T-72, zlikwidowałem żołdaków większość i pozostałe T-72, "swoim" T-72 uciekłem z bazy i wysadziłem go blisko punktu zbiorczego
Dzięki za pomoc!

P.S. Sprawdziłem też, czy przypadkiem nie da się wsiąść w jeden z tych 30 czołgów

Niestety. To mi przypomniało misję pojedyńczą chyba z SP z oryginalnej ArmA, gdzie trzeba było o świcie dostać się do ciasnej jak nie wiem co bazy pełnej żołdaków i wysadzić czołgi. Przeszedłem ją w końcu tak, że biegiem pod ostrzałem wpakowałem się do jednego z T-72, zlikwidowałem żołdaków większość i pozostałe T-72, "swoim" T-72 uciekłem z bazy i wysadziłem go blisko punktu zbiorczego

Dzięki za pomoc!