QG Rahmadi Conflict - The President

Wszystko co dotyczy grania w pojedynkę

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bucic
ID Steam:
ID gracza: 0

QG Rahmadi Conflict - The President

Post autor: Bucic »

Wie ktoś, gdzie ta menda się chowa? Przeczesałem wskazaną kempę zabudowań (całą) i nic! Do tego mapa taj nowej wyspy ogranicza się chyba do białej plamy na niebieskim tle >:/ Proszę o wskazówkę, bo przeszukiwanie rejonu z kilkudziesięcioma nieprzewidywalnymi żołnierzami AI i trzydziestoma wozami bojowymi raczej nie wchodzi w rachubę.
eJay
ID Steam:

Re: QG Rahmadi Conflict - The President

Post autor: eJay »

Kierunek - Lasgo :)
Awatar użytkownika
Bucic
ID Steam:

eJay pisze:Kierunek - Lasgo :)
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie na mapie Rahmadi nie ma ani jednego słowa!
Rainbow
ID Steam:

Post autor: Rainbow »

Jeżeli jeszcze jesteś na Rahmadi to jest to dopiero druga misja. W mieście znajdziesz "asystenta" prezydenta. Będzie on w południowo-zachodniej części miasta.
Awatar użytkownika
Bucic
ID Steam:

Przez miasto masz na myśli kilka budynków na północ od ogromnego obozu SLA (kilkadziesiąt namiotów i wozów pancernych różnego rodzaju)? Przetrzepałem tą wieś (tak jest określana w misji) wzdłuż i w szerz i nie znalazłem żywej duszy poza żołnierzem jednostek specjalnych, którego zlikwidowałem.

Dzięki za odzew, bo już myślałem, ze nikt się nie odezwie...
Rainbow
ID Steam:

Post autor: Rainbow »

Tak, na północy wyspy jest takie małe miasteczko. Tam powinieneś znaleźć interesującego cię gościa. Jeżeli go tam nie ma spróbuj rozegrać misję ponownie.
Awatar użytkownika
Bucic
ID Steam:

Jak już mówiłem, przeszukałem całą wieś i nie ostał się tam nikt żywy. Większość okolicznych żołnierzy SLA też wyeliminowałem i tylko raz na jakiś czas jakiś pojedyńczy się przypałęta. Uznaję, że misję przeszedłem - Shift + Numpad_minus i endmission :|

P.S. Sprawdziłem też, czy przypadkiem nie da się wsiąść w jeden z tych 30 czołgów :twisted:
Niestety. To mi przypomniało misję pojedyńczą chyba z SP z oryginalnej ArmA, gdzie trzeba było o świcie dostać się do ciasnej jak nie wiem co bazy pełnej żołdaków i wysadzić czołgi. Przeszedłem ją w końcu tak, że biegiem pod ostrzałem wpakowałem się do jednego z T-72, zlikwidowałem żołdaków większość i pozostałe T-72, "swoim" T-72 uciekłem z bazy i wysadziłem go blisko punktu zbiorczego :violent

Dzięki za pomoc!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Singleplayer”