World in Conflict

... lub palce na klawiaturę niosą

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jerry
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: World in Conflict

Post autor: Jerry »

Gdyby było tylko w wersji kinowej, na pewno nikt by się nie obraził, no ale...
:8bz
Obrazek
SubKavon
ID Steam:

Post autor: SubKavon »

Jeśli uda mi się zdobyć wersję UK to chętnie odsprzedam swój oryginał PL po konkurencyjnej cenie :)
Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Post autor: Forrestal »

SubKavon pisze:Jeśli uda mi się zdobyć wersję UK to chętnie odsprzedam swój oryginał PL po konkurencyjnej cenie :)
Lepiej powiedz czy zalatwisz 2 szt. wersji UK :party
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
-=HuNTeR=-
ID Steam:
Numer GG: 7474995
Kontakt:

Post autor: -=HuNTeR=- »

Co Wam się nie podoba w polskiej wersji?
Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Post autor: Forrestal »

Tlumaczenie sa dobre dla ludzi i ktorych jezyk anglieslki kuleje albo sa zbyt leniwi aby wsluchiwac sie w brytoli - w oryginalnej wersji zawsze da sie wychwycic wiecej smaczkow.

Tak jak hint w WiC zeby do szwecji zawsze wybierac sie z nabita bronia bo niedzwiedzie sa niebezpieczne. Ciekawe jak to na polski przetlumacza.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
alepasztet
ID Steam:
Numer GG: 3854829

Post autor: alepasztet »

Jesli kogos to interesuje, moge zalatwic angielska wersje za 160zl.
na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
SubKavon
ID Steam:

Post autor: SubKavon »

Forrestal pisze:
Tak jak hint w WiC zeby do szwecji zawsze wybierac sie z nabita bronia bo niedzwiedzie sa niebezpieczne. Ciekawe jak to na polski przetlumacza.
Faktycznie było coś takiego? Musiałem przegapić. Kurczę, trzeba będzie przechodzić wszystko jeszcze raz :)
Kulawe tłumaczenie potrafi zarżnąć klimat.

Teoretycznie jest możliwość załatwienia drugiego egzemplarza UK - na swój przesłałem kumplowi 26 funtów i ma mi przywieźć w październiku. Nie chcę robić z niego muła, więc ilości hurtowe odpadają.
Awatar użytkownika
Cleric
ID Steam:
Kontakt:

Post autor: Cleric »

Forrestal pisze:Tlumaczenie sa dobre dla ludzi i ktorych jezyk anglieslki kuleje albo sa zbyt leniwi aby wsluchiwac sie w brytoli - w oryginalnej wersji zawsze da sie wychwycic wiecej smaczkow.
Otóż to - tłumaczenia językowe w grach w zupełnie nie przystających do narodowości ich bohaterów, miejsca akcji itd. sa poprostu pomyłką - szczególnie tutaj z angielskiego na polski :twisted: :?
Co innego np. z fińskiego na angielski - te jeszcze przejdzie - ale jakiekolwiek z angielskiego na polski dla mnie to porażka.
A jeśli czyjś angielski kuleje do tego stopnia ż enie może pojąć o czym mopwa w grze bez tłumaczenia - to tymbardziej niech się z niej jego uczy grając w versje orginalna bez tłumaczeń. :P

A może podstawienie odpowiednich plików z wersji angielskiej przy jednoczesnym użyciu orgilnego CD-key'a z orginalnej polskiej wersji załatwiło by sprawę tych nędznych tłumaczeń raz na dobre?? tak jak to miało miejsce w OFP. :violent
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Jerry
ID Steam:

Post autor: Jerry »

Na dobrą sprawę można nawet i ściągnąć "kopię bezpieczeństwa" w języku angielskim i na niej grać, serial jest potrzebny tylko do MP i tylko na podstawie seriala jesteśmy weryfikowani, wiec można w kopii go użyć :]
:8bz
Obrazek
Ingram
ID Steam:
Numer GG: 10886706

Post autor: Ingram »

No zagrałem w demko z CDA i powiem, że teraz jestem pewien, że tą grę naprawdę warto kupić.
Jest genialna, dosłownie szczęka mi opadła jak zagrałem. Czekam tylko na kieszonkowe i migiem do Media. Faktycznie pokombinuję trochę z kopią bezpieczeństwa bym mógł grać na angielskiej wersji skoro tłumaczenie jest faktycznie do kitu.
Awatar użytkownika
-=HuNTeR=-
ID Steam:
Numer GG: 7474995
Kontakt:

Post autor: -=HuNTeR=- »

Uwierz mi, że demo to baaaaaaardzo mała namiastka tej gry;) 1 misja (2 po odblokowaniu), gra może się szybko znudzić, a w pełnej wersji jest tyle mapek, że można grać cały dzień bez znudzenia:) Polecam wszystkim WiCa ;) Z resztą oceny mówią same za siebie, np. 9.3/10 - ign.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Co ślina na język...”