World in Conflict
Moderator: Inkwizytor
- Jerry
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Re: World in Conflict
Gdyby było tylko w wersji kinowej, na pewno nikt by się nie obraził, no ale...

Jeśli uda mi się zdobyć wersję UK to chętnie odsprzedam swój oryginał PL po konkurencyjnej cenie 

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Lepiej powiedz czy zalatwisz 2 szt. wersji UKSubKavon pisze:Jeśli uda mi się zdobyć wersję UK to chętnie odsprzedam swój oryginał PL po konkurencyjnej cenie

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Co Wam się nie podoba w polskiej wersji?
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Tlumaczenie sa dobre dla ludzi i ktorych jezyk anglieslki kuleje albo sa zbyt leniwi aby wsluchiwac sie w brytoli - w oryginalnej wersji zawsze da sie wychwycic wiecej smaczkow.
Tak jak hint w WiC zeby do szwecji zawsze wybierac sie z nabita bronia bo niedzwiedzie sa niebezpieczne. Ciekawe jak to na polski przetlumacza.
Tak jak hint w WiC zeby do szwecji zawsze wybierac sie z nabita bronia bo niedzwiedzie sa niebezpieczne. Ciekawe jak to na polski przetlumacza.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3854829
Jesli kogos to interesuje, moge zalatwic angielska wersje za 160zl.
na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
Faktycznie było coś takiego? Musiałem przegapić. Kurczę, trzeba będzie przechodzić wszystko jeszcze razForrestal pisze:

Kulawe tłumaczenie potrafi zarżnąć klimat.
Teoretycznie jest możliwość załatwienia drugiego egzemplarza UK - na swój przesłałem kumplowi 26 funtów i ma mi przywieźć w październiku. Nie chcę robić z niego muła, więc ilości hurtowe odpadają.
- Cleric
- ID Steam:
- Kontakt:
Otóż to - tłumaczenia językowe w grach w zupełnie nie przystających do narodowości ich bohaterów, miejsca akcji itd. sa poprostu pomyłką - szczególnie tutaj z angielskiego na polskiForrestal pisze:Tlumaczenie sa dobre dla ludzi i ktorych jezyk anglieslki kuleje albo sa zbyt leniwi aby wsluchiwac sie w brytoli - w oryginalnej wersji zawsze da sie wychwycic wiecej smaczkow.

Co innego np. z fińskiego na angielski - te jeszcze przejdzie - ale jakiekolwiek z angielskiego na polski dla mnie to porażka.
A jeśli czyjś angielski kuleje do tego stopnia ż enie może pojąć o czym mopwa w grze bez tłumaczenia - to tymbardziej niech się z niej jego uczy grając w versje orginalna bez tłumaczeń.

A może podstawienie odpowiednich plików z wersji angielskiej przy jednoczesnym użyciu orgilnego CD-key'a z orginalnej polskiej wersji załatwiło by sprawę tych nędznych tłumaczeń raz na dobre?? tak jak to miało miejsce w OFP.

- Jerry
- ID Steam:
Na dobrą sprawę można nawet i ściągnąć "kopię bezpieczeństwa" w języku angielskim i na niej grać, serial jest potrzebny tylko do MP i tylko na podstawie seriala jesteśmy weryfikowani, wiec można w kopii go użyć :]

No zagrałem w demko z CDA i powiem, że teraz jestem pewien, że tą grę naprawdę warto kupić.
Jest genialna, dosłownie szczęka mi opadła jak zagrałem. Czekam tylko na kieszonkowe i migiem do Media. Faktycznie pokombinuję trochę z kopią bezpieczeństwa bym mógł grać na angielskiej wersji skoro tłumaczenie jest faktycznie do kitu.
Jest genialna, dosłownie szczęka mi opadła jak zagrałem. Czekam tylko na kieszonkowe i migiem do Media. Faktycznie pokombinuję trochę z kopią bezpieczeństwa bym mógł grać na angielskiej wersji skoro tłumaczenie jest faktycznie do kitu.
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Uwierz mi, że demo to baaaaaaardzo mała namiastka tej gry;) 1 misja (2 po odblokowaniu), gra może się szybko znudzić, a w pełnej wersji jest tyle mapek, że można grać cały dzień bez znudzenia:) Polecam wszystkim WiCa
Z resztą oceny mówią same za siebie, np. 9.3/10 - ign.com