Padło wczesniej pytanie o celowniki - oto one
Eotech, PCS, CWL

jak już wspomniałem - To Beryle od Vilasa z małą moją korektą oraz HDR zaimplementowanym dzięki zaangażowaniu Marcina BM
Moderator: Inkwizytor
O to sie balem wlasnie z tym(i) celownikami , ten pierwszy EOTECH , jest inny niz prawdziwy . Calosc , ksztalt , ok . Kolor jest czarny , calkowicie ( obudowa ) . Przejdzmy teraz do tego co widac na szybce . Jest to celownik holograficzny . Z tego co widac na screenie , jest to zrobione zbyt dokladnie . Jako , ze mialem okazje widziec , dotknac , celowac , patrzec , przez tego EOTECH'a , wiem , ze powinien wygladac inaczej . Ten obraz jaki mamy na szybce , powinien byc rozmazany , mam zdjecie swoje
A wiec co do Eotecha, to co opisujesz bedzie efektem gdy patrzysz nie na cel tylko na szybke celownika, wtedy staje sie rozmazany.Desperat pisze: O to sie balem wlasnie z tym(i) celownikami , ten pierwszy EOTECH , jest inny niz prawdziwy . Calosc , ksztalt , ok . Kolor jest czarny , calkowicie ( obudowa ) . Przejdzmy teraz do tego co widac na szybce . Jest to celownik holograficzny . Z tego co widac na screenie , jest to zrobione zbyt dokladnie . Jako , ze mialem okazje widziec , dotknac , celowac , patrzec , przez tego EOTECH'a , wiem , ze powinien wygladac inaczej . Ten obraz jaki mamy na szybce , powinien byc rozmazany , mam zdjecie swoje, ale niestety nie widac wlasnie tego o co mi sie rozchodzi .
Czemu mialby nie dzialac, skoro uzywa swoich dzwiekow?Desperat pisze:Reszty celownikow nie widzialem , wiec przemilcze . Ponawiam tez pytanie , czy bedzie dzialac z FDF1.1SoundPack , a jesli nie czy sam przygotowujesz juz dzwieki do tego beryla ? Czy raczej nie .
Nie ma sprawy, z tego co wiem, to czesty blad uzytkownikow EOTECHa.Desperat pisze:Firefly , ten colewnik jaki widzialem , byl jeszcze bardziej rozmazany niz na pierwszym screenie . Coz moja wina , ze zamieszalem .