PKW_ : wip...

Dodatki i modyfikacje Armed Assault - te bardziej, jak i te mniej oficjalne

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Yac
ID Steam:
ID gracza: 0

PKW_ : wip...

Post autor: Yac »

Poszukuję zdjęc naszywek naramiennych GROM z Haiti ( dzieki Firefly za zwócenie uwagi) i dobrych - w wysokiej rozdzielczości ( widoczna faktura materiału) naszywek z operacji SFOR, KFOR, IFOR, EUFOR A potrzebuję ich do tego ... http://img340.imageshack.us/img340/1289 ... wcasa1.jpg
Ostatnio zmieniony 21 marca 2008, 00:28 przez Yac, łącznie zmieniany 5 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Garbol
ID Steam:
Numer GG: 1299924

Re: Poszukuję...

Post autor: Garbol »

Chcę tylko zauważyć że wygląda sexy w tej siatce :D
Obrazek
W wojsku służyłem od 06.08.2008 do 27.04.2009 - Siły Powietrzne Operator radarów NUR-31, NUR-31MK, NUR-41, Nur-12.
Firefly
ID Steam:

Post autor: Firefly »

YacieK pisze:Jak w temacie - poszukuję zdjęc naszywek naramiennych GROM z operacji "Grenville" z Grenady i dobrych - w wysokiej rozdzielczości ( widoczna faktura materiału) naszywek z operacji SFOR i IFOR. A potrzebuję ich do tego ... http://img340.imageshack.us/img340/1289 ... wcasa1.jpg
Jestes pewny, ze nie chodzi ci o Operacje Uphold Democracy na Haiti? Co do naszywek z SFOR I IFOR to mam jakies z widoczna faktura materialu ale nie wiem czy rozdzielczosc bedzie ci odpowiadac 200x255.
Retired. Unavailable until further notice.
Awatar użytkownika
Yac
ID Steam:

Firefly
Fakt - Haiti , swiezo po filmie z Eastwoodem jestem i pogibało mi się :oops: . Kazda naszywka mi się przyda - byłbym wdzięczny. Najwyżej zrobię HIRES sam - na podstawie materiałów jakie uda mi się dorwac.

Garbol - to nie siatka ;) to kamizelka taktyczna NR3 - szybkowyczepna. W oryginale ma oczywiscie rózne wersje modułów i paneli. Bez narzedzi zostaje sama siatka :( Screen z wczesnej fazy produkcji GROM-u w nowej wersji pantery tropikalnej. Musze zrobic 2 wersje - z "ripstopu" - jak w pustynnym czy tez w "snajperze" tak jak widac. Wydam lepszą "optycznie" wersję. Bez narzedzi to i tak tylko reskin będzie...
Obrazek
Firefly
ID Steam:

Czy naszywki sa w miare ok? Lepszej jakosci niestety na dzis nie mam, choc moze jeszcze cos znajde u siebie.
Awatar użytkownika
Yac
ID Steam:

@ Firefly
Takie wystarczą . Nie miał żebyś czasem z Konga i Haiti? Resztę GROM -u mam, z Iraku i Afganistanu. Tak czy tak dzięki ;).

Tak w ogóle to interesująca dla was byłaby bardziej wersja tropikalna Haiti , Kongo ( m.in kamuflaż twarzy ) czy raczej w klimatach Europy Misje SFOR , IFOR- np kominiarki i ciut inna kolorystyka "pantery".
Obrazek
Firefly
ID Steam:

YacieK pisze:@ Firefly
Takie wystarczą . Nie miał żebyś czasem z Konga i Haiti? Resztę GROM -u mam, z Iraku i Afganistanu. Tak czy tak dzięki ;).

Tak w ogóle to interesująca dla was byłaby bardziej wersja tropikalna Haiti , Kongo ( m.in kamuflaż twarzy ) czy raczej w klimatach Europy Misje SFOR , IFOR- np kominiarki i ciut inna kolorystyka "pantery".
Na zdjeciach z Haiti, GROMowcy maja na lewym ramieniu owalna naszywke z orlem w koronie na czerwonym tle i napisem Poland a na prawym ramieniu wyjsciowa naszywke GROM (kolorowa). Nie spotkalem sie z innymi naszywkami z misji haitanskiej. Co do wersji to ze wzgledu na wydawanie wysp w klimacie Euro, chetnie bym jednak widzial KFOR, IFOR, SFOR.

Stosowne, kolejne naszywki wysylam ci mailem
Awatar użytkownika
Yac
ID Steam:

:dworship Dzięki - właśnie o to chodziło :)
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2007, 12:53 przez Yac, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Yac
ID Steam:

Re: GROM , SFOR, KFOR, IFOR, EUFOR...

Kontyngent SFOR

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2007, 05:29 przez Yac, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Arika
ID Steam:

Post autor: Arika »

O widzę że jak za starych dobrych czasów pod OFP ;) Addony wyglądają bajerancko, jak mi szef przeleje kasę na konto to chyba już wiem co zrobię z pieniędzmi. W końcu jest coś co przekonuje mnie do kupienia ArmA.
Awatar użytkownika
Mirage
ID Steam:

Post autor: Mirage »

ODPOWIEDZ

Wróć do „Addony - tworzenie oraz modyfikacja gry”