PKW_ : wip...
Moderator: Inkwizytor
Re: GROM , SFOR, KFOR, IFOR, EUFOR...
Że tak powiem... Niesamowite!
Mi się podoba 

Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2021, 23:12 przez Rainbow, łącznie zmieniany 2 razy.
YacieK pisze: (...) A textury takie sobie, (...)

SFORu jeszcze nie ma; jest wstepna bardzo przymiarka do KFOR. Wiem ze nie zgralismy sie z tym akurat, ale KFOR zaczalem sam bez wiedzy o Yacka pracy, zupelnie niezlaleznie jako low prioity projekcik. Na razie pomeczylem sie z kolorami, zeby trafic w ten akichany odcien turkusu... Kto wymyslil turkus anyway???

KFOR i GROM

ładne foto :] - ale...
1. Turkusik był krótko i szybko wprowadzono barwy NATO - tak że SFOR przeszedł w EUFOR bez zmian barwy pojazdów już. Tak że proponowałbym jednak NATO-wskie barwy...
2. Na pojazdach powinny byc szewrony - pomaranczowy - odblaskowy kolor, skierowane szczytem do góry - tak jak np w czasie operacji "Pustynna Burza" Jeden duży na masce z przodu , i mniejsze po bokach - obok tarczy operacji SFOR.
3. SFOR oparty jest na bazie 1 Szwadronu 25 BKP. W sumie drużyna mająca przypominac typ RTO.
4. GROM jungle bedzie wydany wraz z poprawionym GROM-em Desert po ukazaniu się SDK
5. A sam SFOR - też po ukazaniu się SDK powinien zostac zmodyfikowany do poziomu pozwalającemu w linii komend na zmianę naszywek. Tak że w jednym packu bedzie można ując przekrój działan WP w misjach pokojowych i stabilizacyjnych. Oczywiscie jeżeli kogokolwiek to zainteresuje
1. Turkusik był krótko i szybko wprowadzono barwy NATO - tak że SFOR przeszedł w EUFOR bez zmian barwy pojazdów już. Tak że proponowałbym jednak NATO-wskie barwy...
2. Na pojazdach powinny byc szewrony - pomaranczowy - odblaskowy kolor, skierowane szczytem do góry - tak jak np w czasie operacji "Pustynna Burza" Jeden duży na masce z przodu , i mniejsze po bokach - obok tarczy operacji SFOR.
3. SFOR oparty jest na bazie 1 Szwadronu 25 BKP. W sumie drużyna mająca przypominac typ RTO.
4. GROM jungle bedzie wydany wraz z poprawionym GROM-em Desert po ukazaniu się SDK
5. A sam SFOR - też po ukazaniu się SDK powinien zostac zmodyfikowany do poziomu pozwalającemu w linii komend na zmianę naszywek. Tak że w jednym packu bedzie można ując przekrój działan WP w misjach pokojowych i stabilizacyjnych. Oczywiscie jeżeli kogokolwiek to zainteresuje

Fotki, obrazki, jakiekowlwiek namaclane wzrokowo dane mile widziane na forum lub priv. [mimo ladnego opisu wole miec jednak reference]
rozwieje to tez moje watpliowsc co do kolorow; nie widzialem zdjec naszego sprzetu w akcji; mam tylko mase zdjec brmd'ow z MSPO, a tam kolorki jakies takie mieli pastelowe tez...

tak sobie pomyślałem może te foty się wam przydadzą...
http://picasaweb.google.com/wojsko.polskie
malindmn pisze:tak sobie pomyślałem może te foty się wam przydadzą...

-
- ID Steam:
- Numer GG: 5997674
- ID gracza: 0
Tak sobie mysle , jakie te celowniki sa na tych AK74 ? Moglbys podac jakiegos screena , tych celownikow ? Jakos , ze wiem jakie one sa ( czyli , wiem jakich uzywaja polacy - ten konkretny model ) , mialem tez je w lapach , wiec to moze byc jako odrobinka pomocy .
Użytkownik zbanowany do dnia 14.12.2007

To nie są AK74
To są Beryle zarówno standart jak i z celownikami EOTECH i PCS oraz granatnikiem Pallad.

-
- ID Steam:
- Numer GG: 5997674
- ID gracza: 0
Beryle , nich bedzie
. Zobaczylem tego EOTECHA i to jest to co widzialem . Ten addon , bedzie chyba mogl wspolpracowac z FDF1.1SoundPack ?

Użytkownik zbanowany do dnia 14.12.2007

kutfa! jak do tego nie powstanie żadna dobra misja SP/MP to się zarżnę