PKW_ : wip...
Moderator: Inkwizytor
PKW_ : wip...
Poszukuję zdjęc naszywek naramiennych GROM z Haiti ( dzieki Firefly za zwócenie uwagi) i dobrych - w wysokiej rozdzielczości ( widoczna faktura materiału) naszywek z operacji SFOR, KFOR, IFOR, EUFOR A potrzebuję ich do tego ... http://img340.imageshack.us/img340/1289 ... wcasa1.jpg
Ostatnio zmieniony 21 marca 2008, 00:28 przez Yac, łącznie zmieniany 5 razy.

Re: Poszukuję...
Chcę tylko zauważyć że wygląda sexy w tej siatce 

Jestes pewny, ze nie chodzi ci o Operacje Uphold Democracy na Haiti? Co do naszywek z SFOR I IFOR to mam jakies z widoczna faktura materialu ale nie wiem czy rozdzielczosc bedzie ci odpowiadac 200x255.YacieK pisze:Jak w temacie - poszukuję zdjęc naszywek naramiennych GROM z operacji "Grenville" z Grenady i dobrych - w wysokiej rozdzielczości ( widoczna faktura materiału) naszywek z operacji SFOR i IFOR. A potrzebuję ich do tego ... http://img340.imageshack.us/img340/1289 ... wcasa1.jpg
Retired. Unavailable until further notice.
Firefly
Fakt - Haiti , swiezo po filmie z Eastwoodem jestem i pogibało mi się
. Kazda naszywka mi się przyda - byłbym wdzięczny. Najwyżej zrobię HIRES sam - na podstawie materiałów jakie uda mi się dorwac.
Garbol - to nie siatka
to kamizelka taktyczna NR3 - szybkowyczepna. W oryginale ma oczywiscie rózne wersje modułów i paneli. Bez narzedzi zostaje sama siatka
Screen z wczesnej fazy produkcji GROM-u w nowej wersji pantery tropikalnej. Musze zrobic 2 wersje - z "ripstopu" - jak w pustynnym czy tez w "snajperze" tak jak widac. Wydam lepszą "optycznie" wersję. Bez narzedzi to i tak tylko reskin będzie...
Fakt - Haiti , swiezo po filmie z Eastwoodem jestem i pogibało mi się

Garbol - to nie siatka

Czy naszywki sa w miare ok? Lepszej jakosci niestety na dzis nie mam, choc moze jeszcze cos znajde u siebie.
@ Firefly
Takie wystarczą . Nie miał żebyś czasem z Konga i Haiti? Resztę GROM -u mam, z Iraku i Afganistanu. Tak czy tak dzięki
.
Tak w ogóle to interesująca dla was byłaby bardziej wersja tropikalna Haiti , Kongo ( m.in kamuflaż twarzy ) czy raczej w klimatach Europy Misje SFOR , IFOR- np kominiarki i ciut inna kolorystyka "pantery".
Takie wystarczą . Nie miał żebyś czasem z Konga i Haiti? Resztę GROM -u mam, z Iraku i Afganistanu. Tak czy tak dzięki

Tak w ogóle to interesująca dla was byłaby bardziej wersja tropikalna Haiti , Kongo ( m.in kamuflaż twarzy ) czy raczej w klimatach Europy Misje SFOR , IFOR- np kominiarki i ciut inna kolorystyka "pantery".

Na zdjeciach z Haiti, GROMowcy maja na lewym ramieniu owalna naszywke z orlem w koronie na czerwonym tle i napisem Poland a na prawym ramieniu wyjsciowa naszywke GROM (kolorowa). Nie spotkalem sie z innymi naszywkami z misji haitanskiej. Co do wersji to ze wzgledu na wydawanie wysp w klimacie Euro, chetnie bym jednak widzial KFOR, IFOR, SFOR.YacieK pisze:@ Firefly
Takie wystarczą . Nie miał żebyś czasem z Konga i Haiti? Resztę GROM -u mam, z Iraku i Afganistanu. Tak czy tak dzięki.
Stosowne, kolejne naszywki wysylam ci mailem

Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2007, 12:53 przez Yac, łącznie zmieniany 1 raz.

Re: GROM , SFOR, KFOR, IFOR, EUFOR...
Kontyngent SFOR

Ostatnio zmieniony 09 lipca 2007, 05:29 przez Yac, łącznie zmieniany 1 raz.

Re: GROM , SFOR, KFOR, IFOR, EUFOR...
O widzę że jak za starych dobrych czasów pod OFP
Addony wyglądają bajerancko, jak mi szef przeleje kasę na konto to chyba już wiem co zrobię z pieniędzmi. W końcu jest coś co przekonuje mnie do kupienia ArmA.