[Addony] Inne wersje Honkera
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
[Addony] Inne wersje Honkera
Mam nadzieję, że pamiętacie polskiego Honkera, który pojawił się w packu polskich pojazdów do ArmA autorstwa vilasa...
Link do newsa na ArmA-Zone.pl
Link do newsa na ArmA-Zone.pl
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
Re: [Addony] Inne wersje Honkera
bardzo niezle
szczegolnie wersja policyjna wyglada jakby miala tekstury o bardzo duzej rozdzielczosci ...
szkoda tylko, ze same screenshoty takie .... beztrawiaste, moze i szybciej to dziala ale i pojazdy wygladaja przez to mniej efektownie

szkoda tylko, ze same screenshoty takie .... beztrawiaste, moze i szybciej to dziala ale i pojazdy wygladaja przez to mniej efektownie

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
klamacz pisze: bardzo niezleszczegolnie wersja policyjna wyglada jakby miala tekstury o bardzo duzej rozdzielczosci ...
Pojazdy wygladaj mniej efektownie bo sa kanciaste jak paczka zapalek.
Forrestal pisze:klamacz pisze: bardzo niezleszczegolnie wersja policyjna wyglada jakby miala tekstury o bardzo duzej rozdzielczosci ...
Pojazdy wygladaj mniej efektownie bo sa kanciaste jak paczka zapalek.
Ogolnie honkery są kanciaste - http://www.armyrecognition.com/europe/P ... and_01.jpg
A jak nie chcesz mieć kantów to zgłos problem do Pimp My Ride, dostaniesz konsolę gratis.
- Forrestal
- ID Steam:
- Kontakt:
To ze Honkery sa kanciaste to wiadomo ale nie tak jak te od Vilasa. Fajnego Honkera zaprezentowal Diesel pod OFP i wygladal duzo lepiej.
- Forrestal
- ID Steam:
- Kontakt:
eJay pisze: Wyglądał dużo lepiej bo były narzędzia do edycji.
Tak, a Vilas czym tego Honkera stworzyl? Tez Oxygenem ale tak na "odwal sie". Same modele stworzone pod OFP mozna bez problemu exportowac do ArmA...
Forrestal napisałeś
nie zgodzę się z Tobą co do tego stwierdzenia...Same modele stworzone pod OFP mozna bez problemu exportowac do ArmA...

- Forrestal
- ID Steam:
- Kontakt:
YacieK pisze: Forrestal napisałeśnie zgodzę się z Tobą co do tego stwierdzenia...Same modele stworzone pod OFP mozna bez problemu exportowac do ArmA...
Niby dlaczego? Widac to po przykladzie tego omawianego tutaj Honkera - taki sam model pojawil sie w OFP.
Rzecz akurat nie w modelach Honkera tylko w konwersji modeli OFP do ArmA
Generalnie wolałbym SDK a nie oglądanie starych modeli w "nowym" środowisku. Siedzę nad konwersją Hummera SF do ArmA i szlag mnie trafia że wiele rzeczy nie chodzi pod ArmA albo wygląda ..hmm. ubogo. Z przykładowego Humvee 60 % skryptów i animacji trzeba wywalic, a to decyduje że gracz otrzymuje uboższą i gorszą w summie wersję addonu. Inna sprawa że Topas pokazał starszą wersję Honkera, przed zmianami, i efekt faktycznie nie jest zadawalający. Inną sprawą jest też że Honkery Diesla są świetne - ale najlepsze i tak nie ujrzały światła dziennego. Miałem kiedyś przyjemnośc testowac Honkery Geminisa. Żal , naprawdę żal że akurat ta wersja nie została opublikowana...

YacieK pisze: Miałem kiedyś przyjemnośc testowac Honkery Geminisa. Żal , naprawdę żal że akurat ta wersja nie została opublikowana...
Nie tylko Ty. Też troche nimi się najeździłem po Nogovie. Wiem, że nie była to jeszcze ostateczna wersja, ale i tak frajda była ogromna.