[Pomocy] Jak konfigurować moduły
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Re: [Pomocy] Jak konfigurować moduły
Przeczytaj readme lub inne info dołączone do niego. Odpal misje poglądową i zobacz jak on działa, a potem zrób tak samo w swojej misji. 

Ok już z większością rzeczy sobie poradziłem, teraz pytanie odnośnie skoków, jak dodać ten samolot w powietrzu nieruchomy
"Nieruchomy C-130J" i co zrobić aby aby przed skokiem móc po nim chodzić a nie "spadać w samolocie"
"Nieruchomy C-130J" i co zrobić aby aby przed skokiem móc po nim chodzić a nie "spadać w samolocie"
A czytałeś regulamin forum? Jak nie to polecam się zapoznać.
Jeden temat, jedno pytanie, tymczasem Ty zadałeś ich już z 10 w temacie, który traktuje o konfiguracji modułów.
Jeden temat, jedno pytanie, tymczasem Ty zadałeś ich już z 10 w temacie, który traktuje o konfiguracji modułów.
Ja mam małe pytanie odnośnie modułów. bo podłączam ludzi do systemu firs aid, te trzy kwadraty, i jak gram z kolegami to oni nie mogą nikogo ciągnąć a opcja opatrz nie działa.
-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Ale wszyscy jesteście w tym samym oddziale ,czy każda jednostka osobno? Bo jeśli każda jednostka jest osobno to każda musi mieć swoje 3 moduły i być z nimi zsynchronizowana. Jeśli jesteście w grupie to wystarczy, że te 3 moduły są zsynchronizowane z dowódcą oddziału i wszyscy mogą używać Pierwszej Pomocy.
Wszyscy na mapie są osobno do trzech kwadratów, lecz na innych misjach też tak mam i tam działa.
- vynaratorski
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Dorzucę swoje trzy grosze w kwestii modułów cywilnych:
1. Moduły cywilne mogą nie działać na ściągniętych mapach.
2. Moduł pojazdów cywilnych jest do dupy, bo spawnuje samochody na budynkach albo w powietrzu.
1. Moduły cywilne mogą nie działać na ściągniętych mapach.
2. Moduł pojazdów cywilnych jest do dupy, bo spawnuje samochody na budynkach albo w powietrzu.