To nieco dziwne pytanko, ale doprawdy nie mam pomysłu tedy zapytuję, czy da się wrzucić obiekt lub stworzyć skryptem rów rozkopanej ziemi po uderzeniu i jeśli się da to jak? Dodam że choć szukałem to przedmiotu owego nie znalazłem.
Rozkopana ziemia od katastrofy lotniczej.
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
Rozkopana ziemia od katastrofy lotniczej.
Witam wszystkich 
To nieco dziwne pytanko, ale doprawdy nie mam pomysłu tedy zapytuję, czy da się wrzucić obiekt lub stworzyć skryptem rów rozkopanej ziemi po uderzeniu i jeśli się da to jak? Dodam że choć szukałem to przedmiotu owego nie znalazłem.
Re: Rozkopana ziemia od katastrofy lotniczej.
Jeśli nie musi być od razu w miejscu startu misji, to możesz zrzucić jakieś heli z wysokości i po rozbiciu je usunąć.
Re: Rozkopana ziemia od katastrofy lotniczej.
Tylko że ja chciałem dodać dość długi ten krater a znaczna ilość wybuchów mogłaby zalagować i to mocno, chyba gdzieś jest taki model w map:eu, może ruins, chociaż przeszukałem caluteńkie i nie znalazłem, no cóż, jak coś wymyślę to zedytuję posta.
2 pytanie na boku, czy da się przedłużyć co po niektóre animacje, tak żeby nie kończyły się po 10 sekundach tylko trwały cały czas? Jeśli się da to prosiłbym o pomoc
2 pytanie na boku, czy da się przedłużyć co po niektóre animacje, tak żeby nie kończyły się po 10 sekundach tylko trwały cały czas? Jeśli się da to prosiłbym o pomoc