Mam taki problem.
Zainstalowałem mod Invasion 44 Normandy (tylko dla niego zakupiłem Arme2 i Operation Arrowhead) ale niestety nie mogę się pobawić.
Mój problem polega na tym że nie mogę wczytać saveów.
Kiedy gram i chcę zapisać stan gry - wszystko jest ok niby - zapisuję się.
Ale niestety kiedy próbuję kontynuować zapisaną rozgrywkę kiedy mnie załatwią - pojawia się pasek wczytywania dochodzi do końca i wydaje sie że niby wszystko gra ale na końcu wyskakuje niestety monit:
"Nie możesz rozegrac/edytowac tej misji ponieważ pobiera się ona na pobranych danych, które zostsały usunięte.extended_eventhandlers"
I tyle.
Wczytać nic nie mogę.
Gdzieś tam wczesniej pojawiał sie przy instalacji komunikat że mod Invasion 44 wymaga dodatkowo moda "extended event handlers" więc zainstalowałem go (tu z kolei przy instalacji tego moda pojawił sie komunikat że extended event handlers wymaga też tam czegos jeszcze) no i niestety - wydałem kasę na dwa oryginały a pobawić się nie mogę.
Ktoś podpowie co mam zrobić żeby pobawić się tym modem?
W jaki sposób, w jakiej kolejności co i gdzie powrzucać muszę bo po prostu może coś skopałem :/
Jak już napisałem wcześniej - tylko dlatego zakupiłem obie gry aby połupać w czasach 2 wojny światowej w coś naprawdę w miarę realistycznego a nie jakieś tam wieczne ściemy "Kal of Diuty"

Dodam jeszcze że gry instalowałem w takiej kolejnosci:
Arma2--->patch do wersji 1.05--->Operation Arrowhead--->patch do wersji 1.59 bo wyczytałem tutaj że tak należy zrobić.
Mój sprzęt to i7 4x2,9, 12GB Ram, grafika 1 GB, system Windows 7.