Ciekawe czy pójdzie na samym ARMA 2 OA

Edit:
Działa elegancko

No to jednak zainstaluje tą podstawę.

Moderator: Inkwizytor
Ja mam ACE 1.6 stable pod CO i w userconfig pliku ACE_keys nie maDymion pisze:Oczywiście, można zmienić z prawego na lewy Windows. Funkcje klawiszy siedzą w plikuZielony242 pisze:Czy da się jakoś zmienić klawisz interakcji? Bo na nie mam prawego Windowsa.
C:\Program Files\Bohemia Interactive\ARMA 2\userconfig\ACE\ace_keys
Następnie szukasz wpisu jak poniżej i zmieniasz wartość 220 na 219 i masz już pod lewym windowsemJedna uwaga. Przy aktualizacji ACE wpis zostanie zmieniony na oryginalny.Kod: Zaznacz cały
/ Interaction class ace_sys_interaction { class Interaction_Menu { key = 220; // win l shift = 0; };
Plik keys został usunięty, ale klawisze można przypisać podczas gry (w menu masz opcję "ACE settings" bodajże).Jasina pisze:Ja mam ACE 1.6 stable pod CO i w userconfig pliku ACE_keys nie ma
Ja się pod tym podpisuje to nie w porządku że ACE wywala oryginalne BIS`owskie modele i daje swoje uboższe i w dodatku ze złym kamuflażem. ACE ogólnie robi śmietnik w jednostkach od cholery niepotrzebnych jednostek np. pustynne pojazdy US Marines nie wiem na co skoro nie ma piechoty w pustynnym kamuflażu poza tym jest US Army w pustynnym to na co komu jeszcze Marines. W ACE_OA i tak jeszcze jest porządek w ACE_A2 to dopiero był spam ja po miesiącach grania odkrywałem nowe jednostki.Marine91 pisze:Niedawno kupiłem Arrowheada, i zaktualizowałem ACE przez AddonSynca. Niestety podmieniło mi wszystkie Strykery z tych ładnych BIS-owskich pustynnych na gorszej jakości leśne. Da się coś z tym zrobić?
ACE 2 dodaje piechotę morską w pustynnym marpacie. Nie wiem jak mogłeś ją przeoczyćLukeOne pisze:nie ma piechoty w pustynnym kamuflażu
Jeśli chodzi o US Army i ich kamuflaż, to nie jest to pustynny, tylko "uniwersalny" (czyt. nie nadający się ani na pustynie, ani do lasu, jedynie ładnie wygląda ale też nie dla każdegoLukeOne pisze:poza tym jest US Army w pustynnym
Przykładowo ja i moi znajomi gramy tylko i wyłącznie oddziałami MarinesLukeOne pisze:to na co komu jeszcze Marines
Jak to złym? Po prostu lepiej żeby zrobili oddzielną kategorię, dodającą strykery w maskowaniu leśnym.LukeOne pisze:ACE wywala oryginalne BIS`owskie modele i daje swoje uboższe i w dodatku ze złym kamuflażem