PS: Sory, że edytuje poprzedni post

Moderator: Inkwizytor
Zaraz. Mam Angielską wersję gry, ponieważ kupiłem przed premierom, a jak wgrałem path 1.05 spolszczenia, które pobierałem z pospolitego google.pl nie działa po wgraniu patha i pisze ten post, ponieważ chciałem poprosić was o takie spolszczenie, które działać bedzie na ver. 1.05 ARMY II. Mam nadzieję, że zrozumieliście :-).Forrestal pisze:Pudelkowa wersja jest po polsku
no ja też szukam sposobu i nawet tata ma wersje pl a ja wersje ang z gamestopa, wziąłem i przegrałem cały katalog DTA i nic się nie zmianiło. zresztą jak coś zacząłem kombinować to gra stała się jak piracka...Robert16 pisze:Zaraz. Mam Angielską wersję gry, ponieważ kupiłem przed premierom, a jak wgrałem path 1.05 spolszczenia, które pobierałem z pospolitego google.pl nie działa po wgraniu patha i pisze ten post, ponieważ chciałem poprosić was o takie spolszczenie, które działać bedzie na ver. 1.05 ARMY II. Mam nadzieję, że zrozumieliście :-).Forrestal pisze:Pudelkowa wersja jest po polsku
widzisz ja mieszkam i pracuję w irlandii, na codzień pracuje w biurze z telefonem jako logistic engineer, ale grając z tatą,który ma 62 lata i ma kopie polską, a po skreowaniu przeze mnie wszystko ma po angielsku to niezbyt dobrze świadczy o producentach, iż nie przewidzieli takiej opcji, a co jak mam kolege we francji i używa języka francuskiego to co mam się uczyć francuskiego ? prosta polityka - masz orginała masz mozliwość ściągniecia latki na taki język jaki się chce i po kłopocie, a tak to tylko frustracja...PROCIK pisze:Uczcie się językówNo chyba ten angielski w grze nie jest tak skomplikowany?! wierszem nie gadają, ale może to tylko moje wrażenie.