"Nie możesz rozegrać misji ponieważ opiera sie ona na pobranych danych które zostały usunięte .extra vechicels, GIG_scud, csj_chute" taki o to napis sie pojawia zaraz po rozpoczęciu misji w momencie kiedy helikopter rozbija sie o ziemie
PS: Problem rozwiązałem instalując dodatkowe addony których autor nie podał po ich zainstalowaniu juz nie wywala tego błędu
brakujące addony: http://www.armaholic.com/list.php?c=a2_addons_units
Jeszcze brakuje mi BB_Mercenary Na razie na Armaholicu znalazłem tylko BB_Mercenary.pbo, ale do Armed Assault. Możesz dać link gdzie to pobrać do Army II??
Robiąc tą misje popełniłem fatalny błąd,robiłem ją mając zainstalowanie ze 100 addonów:) i chyba przez to niektóre są wymaganie mimo że ich nie użyłem w misji....
Furman- Dzięki to na pewno ułatwi sprawę
PS. U mnie jest i 400plików +6 folderów
EDIT Zapomniałem dodać;jak już zagraliście to jest w końcu ktoś skłonny pomóc w zrobieniu czegoś konkretnego opartego na tym schemacie?
Myślę, ża ta mapka nie nadaje się na dłuższą kampanię, a to dlatego, że po takim desancie, to już wiadomo, że wyspa byłaby podbita. W sumie to w tej misji przejeżdża się przez cały teren wroga i nie napotyka się wielkich oddziałów. Więc po tej inwazji w outro byłoby już po kampanii. Czarnoruś, czy Padagorsk są za to świetne do tego, bo są lasy, ogólnie mają prawie 20x20km. Teraz widzę, dlaczego moja kampania właśnie jest bardzo słaba i muszę ją od nowa zrobić: zdobywa się mały obóz nieprzyjaciela, zostawia tam wojska i jeden dzień walczy na terenie 2x4 km. Mając nieprzyjaciela tak blisko zostałoby się zniszczonym w mgnieniu oka. W pierwszym uderzeniu trzeba byłoby zająć parę km w głąb, żeby był jakiś realizm, a wtedy taka wyspa nie ma w całości tyle.
A co do misji to podziwiam w niej to, że jest dosyć rozbudowana, a nie posiada żadnych skryptów. Nie umiałbym się bez nich obyć. Jest poza tym interesująca, tylko, że zastąpiłbym te duże napisy, bo trochę jak dla mnie nie pasują i wsadził zamiast nich po prostu w aktywacji wyzwalacza ktos sidechat "kwestia"; albo coś innego w tym stylu. Brak jeszcze tam briefingu, ale to można przeżyć ze względu na charakter rozpoczęcia. Trochę się rozpisałem.
Jak chcesz robić kolejne misje, to mogę pomóc, choć nie mam pojęcia jak zrobić kontynuację.
Mówiłem że to jest v 1.0 BETAniema skryptów,zadania są oznaczone tylko markerami i dialogi zrobione w wyzwalaczu...
A co do mapy to wiem że jest malutka więc jak bym robił kampanie to to byłby wstęp ta misja i jeszcze jedna którą zaraz dam.
Reszta kampani działa by się na Isla Dula.
Ta i poprzednia misja były by prologiem do Kampani na Isla Dula.Misja ta jest w początkowej fazie "produkcji" więc większości rzeczy niema...ale zarys ogólny jest:) -Koło respa umieszczę wyzwalacz z końcem misji żebyście mogli zobaczyć outro.
ja bym proponował mapę "Island Panthera" mapka jest rewelacyjna podzielona na 3 części:
-górzyste tereny sporo miast i lasów
-klimaty jak z Iraku pustynie i typowe irackie miasta
- i ostatni klimaty wojny w Wietnamie rozległa dżungla i parę obozowisk