Wyrzucenie NV ze skrzyni oraz Wojsko Polskie

Edytor Arma (Arma, Arma2, Arma2OA)

Moderatorzy: kondor, Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Miro
ID Steam:
ID gracza: 0

Wyrzucenie NV ze skrzyni oraz Wojsko Polskie

Post autor: Miro »

1. Ni jak nie wiem jak to zrobić, o ile w żołnierzu działa komenda: this removeWeapon "NVGoggles" o tyle w skrzyni raz że nie działa, dwa że jest ich tam 10 sztuk a chciałbym zrobić klimat z ACE2 - z latarkami "szukać wioskę" a wiadomo online każdy pójdzie na łatwiznę i skusi się na NV :evil:

2. Jeżeli chodzi o Wojsko Polskie Villasa + ACE2 + Online - klient nie może się z serverem połączyć bo cośtam cośtam mimo iż ma addon Villasa. Grał ktoś Online z tym addonem + ACE? Bo mnie tam o ile sporo rzeczy jest tam z A1 Bardzo się podoba (i tak robię misje głównie dla piechoty tak że na pojazdy poczekam) Jeśli ktoś może pomóc z tymi problemami, to Wielkie Dzięki a jeśli Wojsko Polskie zadziała online to idzie wielki plusior. :D
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu...
Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
gremdek
ID Steam:

Re: Wyrzucenie NV ze skrzyni oraz Wojsko Polskie

Post autor: gremdek »

1. http://community.bistudio.com/wiki/clearWeaponCargo
nie wiem czy już dodali możliwość sprawdzenia co jest w cargo, żeby potem zwrócić niepotrzebnie usunięty sprzęt.

2. daj cały komunikat.
cfog skończył się na kill'em all
krzysiek2222
ID Steam:

Post autor: krzysiek2222 »

A co zrobić, żeby w grupie pojazdów cywilnych nie stała karetka pogotowia (właśnie jest ona w addonie Wojska Polskiego)?? Bo niefortunnie znalazła się ona w tej kategorii, i jak wstawię moduł pojazdy cywilne w tle, to stoją wszędzie karetki np pod domami i jest to co najmniej nienaturalne.
Awatar użytkownika
Miro
ID Steam:

Post autor: Miro »

gremdek pisze:1. http://community.bistudio.com/wiki/clearWeaponCargo
nie wiem czy już dodali możliwość sprawdzenia co jest w cargo, żeby potem zwrócić niepotrzebnie usunięty sprzęt.

2. daj cały komunikat.
1. nie działa

2. Inne addony też mu nie śmigają jeżeli prubuje się połączyć ma komunikat typu (na przykładzie Podagorska) brakuje fdf_isle1_a.pbo.FDF

EDIT: Żadne wyspy mu nie smigają jeżeli prubuje się dołczyć, sprawdzaliśmy Isla Duala z WP Villasa i brak tego i tego a zainstalowane ma prawidłowo... :violent
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu...
Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Edycja oraz tworzenie misji, skrypty oraz programowanie”