2. Jeżeli chodzi o Wojsko Polskie Villasa + ACE2 + Online - klient nie może się z serverem połączyć bo cośtam cośtam mimo iż ma addon Villasa. Grał ktoś Online z tym addonem + ACE? Bo mnie tam o ile sporo rzeczy jest tam z A1 Bardzo się podoba (i tak robię misje głównie dla piechoty tak że na pojazdy poczekam) Jeśli ktoś może pomóc z tymi problemami, to Wielkie Dzięki a jeśli Wojsko Polskie zadziała online to idzie wielki plusior.
Wyrzucenie NV ze skrzyni oraz Wojsko Polskie
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
Wyrzucenie NV ze skrzyni oraz Wojsko Polskie
1. Ni jak nie wiem jak to zrobić, o ile w żołnierzu działa komenda: this removeWeapon "NVGoggles" o tyle w skrzyni raz że nie działa, dwa że jest ich tam 10 sztuk a chciałbym zrobić klimat z ACE2 - z latarkami "szukać wioskę" a wiadomo online każdy pójdzie na łatwiznę i skusi się na NV 
2. Jeżeli chodzi o Wojsko Polskie Villasa + ACE2 + Online - klient nie może się z serverem połączyć bo cośtam cośtam mimo iż ma addon Villasa. Grał ktoś Online z tym addonem + ACE? Bo mnie tam o ile sporo rzeczy jest tam z A1 Bardzo się podoba (i tak robię misje głównie dla piechoty tak że na pojazdy poczekam) Jeśli ktoś może pomóc z tymi problemami, to Wielkie Dzięki a jeśli Wojsko Polskie zadziała online to idzie wielki plusior.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu...
Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
Re: Wyrzucenie NV ze skrzyni oraz Wojsko Polskie
1. http://community.bistudio.com/wiki/clearWeaponCargo
nie wiem czy już dodali możliwość sprawdzenia co jest w cargo, żeby potem zwrócić niepotrzebnie usunięty sprzęt.
2. daj cały komunikat.
nie wiem czy już dodali możliwość sprawdzenia co jest w cargo, żeby potem zwrócić niepotrzebnie usunięty sprzęt.
2. daj cały komunikat.
cfog skończył się na kill'em all
-
krzysiek2222
- ID Steam:
- ID gracza: 0
A co zrobić, żeby w grupie pojazdów cywilnych nie stała karetka pogotowia (właśnie jest ona w addonie Wojska Polskiego)?? Bo niefortunnie znalazła się ona w tej kategorii, i jak wstawię moduł pojazdy cywilne w tle, to stoją wszędzie karetki np pod domami i jest to co najmniej nienaturalne.
1. nie działagremdek pisze:1. http://community.bistudio.com/wiki/clearWeaponCargo
2. daj cały komunikat.
2. Inne addony też mu nie śmigają jeżeli prubuje się połączyć ma komunikat typu (na przykładzie Podagorska) brakuje fdf_isle1_a.pbo.FDF
EDIT: Żadne wyspy mu nie smigają jeżeli prubuje się dołczyć, sprawdzaliśmy Isla Duala z WP Villasa i brak tego i tego a zainstalowane ma prawidłowo...
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu...