Dziwne jest to jedynka wyszła pare lat temu, i nawet wtedy nieśniło się nikomu o cre2Duo

Moderator: Inkwizytor
Jaki masz HDD? I ile masz FPS, a także co dla Ciebie znaczy płynność?soldatipl pisze:Witam, jestem nowy mam pytanie pewne.
oto mój komputer.
procek AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2,01 Mhz
grafa NVIDIA GeForce 9800 GT , 512MG
p.glowna ASUSTeK Computer INC. M2N-E
ram 3 GB
rozdzialka 1440 x 900
troszke za słaby procek na te gre mam racje? wlasciwie to juz od dzisiaj gram w Arme 2 wszystko na najnizszym co tylko jest mozliwe a mimo wszystko nie chodzi plynnie to normalne pytam poniewaz mod BF2 project reallity ma bardzo duzo wymagania jakos 2,4mhz minimum a i tak chodzi na full detalach plynnie wiec chyba cos nie gra.....czy powinno mulic nawet na najnizszym?
prosze o wyjasnienie jakies tego
Dysk Seagate - ST3250620AS (232 GB) plynnosc gry ciezko napisac po prostu dziwnie chodziRadeon pisze:Jaki masz HDD? I ile masz FPS, a także co dla Ciebie znaczy płynność?soldatipl pisze:Witam, jestem nowy mam pytanie pewne.
oto mój komputer.
procek AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2,01 Mhz
grafa NVIDIA GeForce 9800 GT , 512MG
p.glowna ASUSTeK Computer INC. M2N-E
ram 3 GB
rozdzialka 1440 x 900
troszke za słaby procek na te gre mam racje? wlasciwie to juz od dzisiaj gram w Arme 2 wszystko na najnizszym co tylko jest mozliwe a mimo wszystko nie chodzi plynnie to normalne pytam poniewaz mod BF2 project reallity ma bardzo duzo wymagania jakos 2,4mhz minimum a i tak chodzi na full detalach plynnie wiec chyba cos nie gra.....czy powinno mulic nawet na najnizszym?
prosze o wyjasnienie jakies tego
Zmniejsz roździelczość, testowo na 1024x768, potem na 1200xcoś tam (nie pamiętam dokładnie). Do 1440, vga, ma za mało pamięci pokładowej, poza tym, masz 3GB ram, więc i 32 bitowy system. Nie wiem też jaki to ram, jakie ma takty, jakie CL. Ogólnie rzecz biorąc, jakbyś podbił procesor do 2.5Ghz-2.7Ghz, nie muli Ci grafika, ale (jeśli to kampania) AI zawala procesor.