mant3z pisze:
nie ma szans z ArmA2
Trawa jest kiepska, bardzo rzadko i mało urozmaicona, przyjrzyjcie się uważnie.
Poruszanie się postaci i majdanie bronią to jakaś wielka pomyłka.
AI jest całkiem spoko ale myślę, że dostało by po dupie od tego z ArmA2
Kupie to coś ale czy na pewno wyciągnie starego weterana ofp, arma1 i teraz arma2? Nie sądzę.
Edit:
Czy mi się wydaje czy w OFP:DR nie można się wychylać, czy przechodzić przez płoty?
W dzisiejszych czasach bardzo mało jest AI ktore dostalo by po dupie od tego z Arma2

, Tutaj widać ze AI przynajmniej cos działa, no co prawda w Arma2 też coś działa tylko jej sie to za bardzo nie udaje (wszelkie 'taktyczne próby naszych/wrogich wojakow kończą sie dla niego z malym wylotem w tyle glowy, o nawet pomine epickie sceny AI szarzujacego na jakis okopany karabin maszynowy <swoja droga jak w kazdym czy to ofp czy arma zabójczo skuteczny i celny, zreszta tak samo jak każdy czołg czy apc

> AI w Arma2 tylko udaje że jest fajne i wogole, a tak naprawde wystawia sie na celownik na kazdym kroku

, oczywiście mozna rzec ze AI poprawione, no bo poprawione ale dalej ****jowe ) Nie jestem niczyim fanboyem ani bisu ani codemasters

poprostu nie przypadła mi do gustu ArmaII w Ofp grałem 8 lat i moglbym grać jeszcze długo a w Arme2 pogralem 2 dni i wywaliłem, nie uważam ze jest to gra zła ale wymaga jeszcze WIELKIEGO doszlifowania i wielu paczy, zanim ja znowu zainstaluje
Pozdrawiam
Edit:
Narazie sie nie można wychylać, ponoć ma to zostac poprawione do pelnej wersjii, a co do skakania przez płoty to ponoć mozna

:D ale jeszcze tego nigdzie nie zaobserwowałem