ArmA dla zachodnich sąsiadów.
Moderator: Inkwizytor
- shelton
- ID Steam: sheltonpol
- Numer GG: 1986662
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Re: ArmA dla zachodnich sąsiadów.
Eee tam, nie znacie się, to jest jednostka specjalna GHOST FORCES 

Naprawdę niech już wydadzą te narzędzia do edycji
.

Nie ma się co spinać przecież napisali, że tych bug'ów nie będzie w finalnej wersji.
Mnie bardziej martwi, że narazie bardzo mało jest info o optymalizacji (poza wiadomością o możliwości ustawienia jakości, a nawet wyłączenia trawy). Zero jest też info o naprawie znikających czy raczej wolno ładujących się tekstur i dziwnych dźwiękach :/ Za to na pewno będziemy mieć nowe zabawki i zwierzaki
Już widzę rozgrywki w stylu - zabić przeciwnej drużunie stado krów, albo symulator wypasu owiec
Przydałoby się wpuścić sfore psów w korytarze hexenkessel'a 
Mnie bardziej martwi, że narazie bardzo mało jest info o optymalizacji (poza wiadomością o możliwości ustawienia jakości, a nawet wyłączenia trawy). Zero jest też info o naprawie znikających czy raczej wolno ładujących się tekstur i dziwnych dźwiękach :/ Za to na pewno będziemy mieć nowe zabawki i zwierzaki

w jednym z artykułów na armed-assault-zone.com jest napisane że "there are tweaks made almost evry day" - czy coś w tym stylu. Więc z optymalizacją nie powinno być źle... no właśnie nie powinno...
napisało też że zmiany lodów będą bardziej łagodne, czyli nie będą tak walić po oczach.
cfog skończył się na kill'em all
PC ZONE dał już recenzje! 
http://armed-assault-zone.com/news.php?readmore=245 - szczegóły
ArmA zyskała zadawalającą ocenę 84%

http://armed-assault-zone.com/news.php?readmore=245 - szczegóły
ArmA zyskała zadawalającą ocenę 84%

-
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Garbol pisze: ArmA zyskała zadawalającą ocenę 84%![]()
Eeeee ... ja tam nigdy nie sugeruje się oceną, ponieważ jest ona fikcyjna. Dla przykładu:
Mam trzy gry wydane przez Cenegę; Combat Flight Simulator2, OFP Platynowa Edycja i Kozacy Antologia. Na każdym pudełku napisane jest:
Gra, którą trzymasz w ręku, została wysoko oceniona i jest polecana przez prestiżowy serwis internetowy GRY-ONLINE.

Powiedz mi ze OFP i Kozacy to były złe gry 

- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Dario, a nie wpadles na to, ze to tylko i wylacznie subiektywna ocena recenzenta? 
Ona nie mowi: "Kup ta gre bo jest zarabista!"
Ona mowi: "Wedlug mnie gra zasluzyla na dobra ocene"

Ona nie mowi: "Kup ta gre bo jest zarabista!"
Ona mowi: "Wedlug mnie gra zasluzyla na dobra ocene"
Akurat ocena gry na Gry-Online jest srednią kilkunastu ocen z redakcji. Dlatego m.in ArmA dostala 73%, mimo, ze wystawilem przy okazji recenzji note 80%