Opinie z gry w ArmA2 - ankieta

Dyskusja ogólna, tryb singleplayer tylko o Arma2

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ

Uważam, że Arma 2 w ogólnej ocenie ...

Zaskoczyła mnie pozytywnie i przerosła oczekiwania.
11
17%
Zasługuje na pozytywną opinię i spełnia moje oczekiwania.
18
29%
Spełnia moje oczekiwania choć są rzeczy do poprawki.
21
33%
Nie jest zła, wiele rzeczy trzeba by poprawić.
10
16%
Zasługuje na negatywną opinię i nie spełnia moich oczekiwań.
1
2%
Rozczarowała mnie i w ogóle nie spełnia moich oczekiwań.
2
3%

Liczba głosów: 63

Awatar użytkownika
Havker
ID Steam:
Numer GG: 8964303
ID gracza: 0

Re: Opinie z gry w ArmA2

Post autor: Havker »

Jakiś ty dobroduszny ze dajesz jej drugą szanse. Co to jest AA3 i dlaczego porównujesz to do Army ? Co do patcha to moglbys napisac co chcialbys poprawic w wersji 1.02 ?
Obrazek
"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey
Awatar użytkownika
PROCIK
ID Steam:
Numer GG: 2542288

Post autor: PROCIK »

:coffee tak jak piszesz ufoman
omaha_pl
ID Steam:

Post autor: omaha_pl »

Havker.AA 3 to Americas Army 3 i wcale jej nie porownuje,tylko chodzi o to ze ta gre tez miesiac temu wypuscili z masa bledow(skandal na skale swiatowa bo wydawca to US Army)ale widza te bledy i juz 4 patche wyszly ktore usprawnily gre.A co do Army to mogliby poprawic w koncu optymalizacje .Czy oni tam w BISie nie widza ze gra tnie jak cholera ? Prawie zadnej zmiany w FPS- ach po zmniejszeniu znaczaco detali ,nadal nie da sie komfortowo grac .Rozumiem ze wiekszosc zalezy od mocy procka ale bez przesady (ludzie z I7 ,maja problemy).Mogliby tez poprawic bug zwiazany ze sterowaniem pojazdami ,bo ciezko to to na drodze utrzymac.(a tak na marginesie to gdzie szukac tego trybu ''berzek'' ? )
Awatar użytkownika
Havker
ID Steam:

No to skoro sam mowisz, ze AA3 wyszlo z masą błędów to sie nie dziwie, ze juz 4 patche zrobili. Wkoncu ta gra uczy jak byc marines :party Poprawy wydajności znaczącej to ty sie nie spodziewaj. Co do BERZERGA to wpisz w filtrze BERZERG.
Obrazek
"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey
omaha_pl
ID Steam:

No wlasnie ale chlopaki dzialaja (poprawiaja).A BIS ? Jak to ?Nie poprawia wydajnosci? :o Czyli zaden sprzet na swiecie nie ruszy tej gry w sposob plynny(minimum 60 FPS) ,nawet na najwiekszej zadymie w kampanii!!!??? WTF?
Awatar użytkownika
Havker
ID Steam:

może i nie tylko pamiętej ze tej gry nie porównuje sie z innymi
Obrazek
omaha_pl
ID Steam:

Widze ze gra jest wyjatkowa itd... Ale dlaczego nie chce smigac plynnie na najlepszych nawet kompach ?Ciekawy jestem na jakim sprzecie BIS ja robil i czy widzac tnaca sie gre ktora chodzi w 30 FPSach postanowili ze to juz jest to i mozna oddac ja do wydawcy.Nie spotkalem sie jeszcze z takim przypadkiem.Nie lepiej zrezygnowac z kilku tam bajerow np: ta sztuczna inteligencja ktora tak obciaza procek ,a zyskac na wydajnosci i plynnej grze.Bo miedzy bogiem a prawda to po cholere te boty w multi i cala ta kampania ,kto dzisiaj gra w singla albo z botami na multi :o .gdyby nie to byla by gra doskonala.
Awatar użytkownika
PROCIK
ID Steam:

omaha_pl Posluchaj, ja gram w Arme 2 i moze nie ma 60 fps ale gram spokojnie bez wiekrzych przeszkod. Pozmniejszalem detale, obnizylem cienie. Nie wyglada teraz tak super jak na lepszych detalach ale zapomina sie o tym i nie zwraca uwagi jak kule smigaja kolo mnie :) Nastepna sprawa to nie czepiaj sie gry ze masz malo fpsow, jak wyszla Arma 1 to nawet nie moglem jej odpalic na moim kompie, na dzien dzisiejszy mam 70 FPS na Armie 1. Jezeli chcesz sprubowac jakiejs innej gry niz AA3 np. i do tego chcesz miec 60 FPS to polecam ci Arme 1. tam AI ma skromniejsze skrypty i fpsow masz tyle co chcesz, grafika wcale nie jest duzo gorsza, jest inny klimat bo bardziej bliskowschodni. Komiunity jest spore wiec spokojnie sobie pograsz w PvP. I do tego cena samej gry jest juz pewnie smiesznie niska. Goraco polecam A1 dla ciebie. I nie szukaj problemu w A2 tylko w swoim komputerze, to ze AA3 u ciebie dziala a A2 nie to poprostu wynika z tego ze A2 jest bardzie skomplikowana i rozbudowana.
Awatar użytkownika
SaS TrooP
ID Steam:
Kontakt:

Post autor: SaS TrooP »

Dodam jeszcze, że AA3 i tak jest BARDZO lagowata, biorąc pod uwagę, że silnik i mapy są o niebo mniejsze niż w Armie. Nim wywaliłem ten szajs miałem lagi że musiałem zejść na medium :lol:
BTW< ta gra uczy jak być US Army, a nie jak być USMC. Dobrze, że wyszła, bo wszechobecny kult Marines na świecie i niepamiętanie o "zwykłej" armii jest... niefajne.
omaha_pl
ID Steam:

Spoko,mam nadzieje ze na nowym kompie bedzie juz bezstresowo (kupie po nowym roku) .Poki co giera mnie wciagnela ,ucze sie powoli wlasnie sie oderwalem od Coopa zeby odpisac :) Dlatego tak troche nazekam ,bo mi sie giera podoba i chcialbym zeby bylo jeszcze lepiej he he.Pozdro
Awatar użytkownika
PROCIK
ID Steam:

:angel Kolejny nawrocony :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Arma2 - wydanie 2009 rok.”