Opinie z gry w ArmA2 - ankieta
Moderator: Inkwizytor
Re: Opinie z gry w ArmA2
Jakiś ty dobroduszny ze dajesz jej drugą szanse. Co to jest AA3 i dlaczego porównujesz to do Army ? Co do patcha to moglbys napisac co chcialbys poprawic w wersji 1.02 ?

"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey
Havker.AA 3 to Americas Army 3 i wcale jej nie porownuje,tylko chodzi o to ze ta gre tez miesiac temu wypuscili z masa bledow(skandal na skale swiatowa bo wydawca to US Army)ale widza te bledy i juz 4 patche wyszly ktore usprawnily gre.A co do Army to mogliby poprawic w koncu optymalizacje .Czy oni tam w BISie nie widza ze gra tnie jak cholera ? Prawie zadnej zmiany w FPS- ach po zmniejszeniu znaczaco detali ,nadal nie da sie komfortowo grac .Rozumiem ze wiekszosc zalezy od mocy procka ale bez przesady (ludzie z I7 ,maja problemy).Mogliby tez poprawic bug zwiazany ze sterowaniem pojazdami ,bo ciezko to to na drodze utrzymac.(a tak na marginesie to gdzie szukac tego trybu ''berzek'' ? )
No to skoro sam mowisz, ze AA3 wyszlo z masą błędów to sie nie dziwie, ze juz 4 patche zrobili. Wkoncu ta gra uczy jak byc marines
Poprawy wydajności znaczącej to ty sie nie spodziewaj. Co do BERZERGA to wpisz w filtrze BERZERG.

"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey
No wlasnie ale chlopaki dzialaja (poprawiaja).A BIS ? Jak to ?Nie poprawia wydajnosci?
Czyli zaden sprzet na swiecie nie ruszy tej gry w sposob plynny(minimum 60 FPS) ,nawet na najwiekszej zadymie w kampanii!!!??? WTF?

może i nie tylko pamiętej ze tej gry nie porównuje sie z innymi

Widze ze gra jest wyjatkowa itd... Ale dlaczego nie chce smigac plynnie na najlepszych nawet kompach ?Ciekawy jestem na jakim sprzecie BIS ja robil i czy widzac tnaca sie gre ktora chodzi w 30 FPSach postanowili ze to juz jest to i mozna oddac ja do wydawcy.Nie spotkalem sie jeszcze z takim przypadkiem.Nie lepiej zrezygnowac z kilku tam bajerow np: ta sztuczna inteligencja ktora tak obciaza procek ,a zyskac na wydajnosci i plynnej grze.Bo miedzy bogiem a prawda to po cholere te boty w multi i cala ta kampania ,kto dzisiaj gra w singla albo z botami na multi
.gdyby nie to byla by gra doskonala.

- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
- ID gracza: 0
omaha_pl Posluchaj, ja gram w Arme 2 i moze nie ma 60 fps ale gram spokojnie bez wiekrzych przeszkod. Pozmniejszalem detale, obnizylem cienie. Nie wyglada teraz tak super jak na lepszych detalach ale zapomina sie o tym i nie zwraca uwagi jak kule smigaja kolo mnie
Nastepna sprawa to nie czepiaj sie gry ze masz malo fpsow, jak wyszla Arma 1 to nawet nie moglem jej odpalic na moim kompie, na dzien dzisiejszy mam 70 FPS na Armie 1. Jezeli chcesz sprubowac jakiejs innej gry niz AA3 np. i do tego chcesz miec 60 FPS to polecam ci Arme 1. tam AI ma skromniejsze skrypty i fpsow masz tyle co chcesz, grafika wcale nie jest duzo gorsza, jest inny klimat bo bardziej bliskowschodni. Komiunity jest spore wiec spokojnie sobie pograsz w PvP. I do tego cena samej gry jest juz pewnie smiesznie niska. Goraco polecam A1 dla ciebie. I nie szukaj problemu w A2 tylko w swoim komputerze, to ze AA3 u ciebie dziala a A2 nie to poprostu wynika z tego ze A2 jest bardzie skomplikowana i rozbudowana.

- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Dodam jeszcze, że AA3 i tak jest BARDZO lagowata, biorąc pod uwagę, że silnik i mapy są o niebo mniejsze niż w Armie. Nim wywaliłem ten szajs miałem lagi że musiałem zejść na medium
BTW< ta gra uczy jak być US Army, a nie jak być USMC. Dobrze, że wyszła, bo wszechobecny kult Marines na świecie i niepamiętanie o "zwykłej" armii jest... niefajne.

BTW< ta gra uczy jak być US Army, a nie jak być USMC. Dobrze, że wyszła, bo wszechobecny kult Marines na świecie i niepamiętanie o "zwykłej" armii jest... niefajne.
Spoko,mam nadzieje ze na nowym kompie bedzie juz bezstresowo (kupie po nowym roku) .Poki co giera mnie wciagnela ,ucze sie powoli wlasnie sie oderwalem od Coopa zeby odpisac
Dlatego tak troche nazekam ,bo mi sie giera podoba i chcialbym zeby bylo jeszcze lepiej he he.Pozdro