Cześć Misiaczki :* To ja, Najol !

^^ ... paamiętacie mnie, prawda?
Tak czy inaczej, oczywistą rzeczą musiało być to, że po pojawieniu się nowej odsłony ARMA2, pojawi się również Najemnik.

Jeeeee ! ^^

Wszyscy się cieszą. No, tyle było z mojego wielkiego wejścia - wiem wiem, już, nie zawstydzajcie mnie tą radością z widzenia mnie na forum.
Dobra, do rzeczy.
Mój PC:
AMD Sempron +2800
1,5 GB RAM
ATI Radeon 3650HD (AGP muszę dodać)
Iiiiii... co mogę powiedzieć? Ekhem.

No w zasadzie nic ciekawego

- zacinka, zacinka i zacinka.

Nie, serio, nie da się za bardzo grać. Największym żartem w tym wszystkim jest ta ... regulacja filtra ekranu, czy coś w tym rodzau. ;| Nie rozumiem czemu ma to służyć, ale jeżeli twórcy myślą, że ktokolwiek będzie grał po omacku na tym 33% filtrze, to hihi.

To tak jak bym grał na 640x480 w środku burzy piaskowej. Nie, dziękuję. Idąc dalej, ustawienia wszystkiego na low zbytnio nie ratuje sytuacji, bo skoro stoję na środku mapy, bez żadnych innych jednostek poza mną ... i chodzi wolno (nie tnie, ale jest slow motion) to błagam Was. Pewnie w ogromnym stopniu jest to wina blur'a i reszty tych cukierkowych efektów, ale to i tak bez znaczenia - gra nie chodzi, tylko pełznie, nawet na najmniejszych ustawieniach detali <smuteczek>.
Szkoda, bo liczyłem, że tak jak miałem z ARMĄ, pogram sobie na jakiś niskich ustawieniach, z 15-20 fps'ami, a tu

.
Eeeeh, pożycz ktoś nowego procka i ram jakiś DDR3 ? Oddam może.
PS. Jestem fajny.
*** ... bo ja weteranem OFP jestem ! Z szacunkiem, Świeżak ! ***