Problem z włączeniem gry
Moderator: Inkwizytor
Problem z włączeniem gry
Siema!
Mam problem z grą, a mianowicie przy weryfikacji płyty(a mam orginalną) wyskakuj komunikat że mam niewłaściwą płytę, lub włączony emulator(mam daemon`a ale przed uruchomieniem gry go wyłączam). Dodam jeszcze że zgubiłem książeczkę z CD-keyem i wpisałem z internetu ale i tak niemam zamiaru grać przez internet więc chyba problemu z tym niebędzie.
Mam problem z grą, a mianowicie przy weryfikacji płyty(a mam orginalną) wyskakuj komunikat że mam niewłaściwą płytę, lub włączony emulator(mam daemon`a ale przed uruchomieniem gry go wyłączam). Dodam jeszcze że zgubiłem książeczkę z CD-keyem i wpisałem z internetu ale i tak niemam zamiaru grać przez internet więc chyba problemu z tym niebędzie.
- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Re: Problem z włączeniem gry
Coś mi to śmierdzi...
Hint 1: Usuń daemon'a.
Hint 2: Spróbuj spatchować do 1.14, ta wersja nie wymaga płyty w napędzie, ale nie wiem czy uda Ci się spatchować z powodu pirackiego klucza.
Tu jest właśnie problem, cd key jest unikalny dla każdej płyty, bez oryginalnego cd-key'a gra może nie odpalić.kom7 pisze:Dodam jeszcze że zgubiłem książeczkę z CD-keyem i wpisałem z internetu ale i tak niemam zamiaru grać przez internet więc chyba problemu z tym niebędzie.
Hint 1: Usuń daemon'a.
Hint 2: Spróbuj spatchować do 1.14, ta wersja nie wymaga płyty w napędzie, ale nie wiem czy uda Ci się spatchować z powodu pirackiego klucza.
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Ile temu kupiłeś grę? Czy pudełko i instrukcja miały brązowo-szaro-biały kolor?
Płytka nie jest wbrew pozorom przypisana do "swojego" CD keya, to jest bzdura.. Na cudzym CD-keyu (oryginalnym) da się wejść używając swojej płytki. Jak jest na piracie to nie wiem.
A tak apropo daemona to kumpel na początku, jak wyszła Arma tez nie mógł jej zainstalować dopóki nie wyrzucił daemona....
A tak apropo daemona to kumpel na początku, jak wyszła Arma tez nie mógł jej zainstalować dopóki nie wyrzucił daemona....
Virtual Battle #1 Veteran

Virtual Battle #1 Veteran

Grę dostałem 2lata temu na święta, a potem gdzieś mi się zawieruszyła i teraz ją znalazłem i chcę zainstalować.
Całe pudełko w środku jest czarne.
Daemona usunąłem i dalej niechodzi patcha narazie nieściągałem bo mam neta 56/kbs i mi się już limit wyczerpuje. A Cdkey`a niemożna znaleść gdzieś na płycie?? Dzięki za odpowiedzi Pozdro!
Całe pudełko w środku jest czarne.
Daemona usunąłem i dalej niechodzi patcha narazie nieściągałem bo mam neta 56/kbs i mi się już limit wyczerpuje. A Cdkey`a niemożna znaleść gdzieś na płycie?? Dzięki za odpowiedzi Pozdro!
CDKey na płycie
Ja mam daemona i nigdy nie miałem problemu z nim
Ewentualnie polecam programik do ukrywania wirtualnych napędów bez ich zbędnego odinstalowywania
Np tutaj:
http://www.dvhardware.net/modules.php?n ... tit&lid=60
Pozdrawiam

Ja mam daemona i nigdy nie miałem problemu z nim
Ewentualnie polecam programik do ukrywania wirtualnych napędów bez ich zbędnego odinstalowywania
Np tutaj:
http://www.dvhardware.net/modules.php?n ... tit&lid=60
Pozdrawiam
-
- ID Steam:
Sory Kom7, ale to tak dla upewnienia. Kilka razy ktoś chciał mnie wkręcić, żebym mu podał cd-keya, bo mu się instrukcja zawieruszyła...
...oczywiście nie nabrałem się. Zawsze kuli się na pudełku, płycie lub instrukcji
...oczywiście nie nabrałem się. Zawsze kuli się na pudełku, płycie lub instrukcji

Rozumiem Cię centurion_94 mnie też często wkręcali, ale ja na serio zgubiłem mogę tu nawet zdjęcia opakowania z płytą bez instrukcjii wkleić. Próbowałem jusz chyba ze 100 różnych cd-keyów wpisywać i cały czas wyskakuje błędny kod lub niewłaściwa płyta. niewiem co robić 

-
- ID Steam:
To chyba jest jedyne wyjście, jeżeli chcesz mieć oryginałkę i grać przez neta nie piracąc, niestety 
Przez zabezpieczenia antypirackie są później takie cyrki, ale przynajmniej masz później pewność w grze na necie, że nie grają z tobą ZŁODZIEJE

Przez zabezpieczenia antypirackie są później takie cyrki, ale przynajmniej masz później pewność w grze na necie, że nie grają z tobą ZŁODZIEJE
Niechce kupywać gry skoro już mam ORGINALNĄ, a przez neta też niezamierzam grać bo mam neta 56kb/s. Dzięki za odpowiedzi, Pozdro!