ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SaS TrooP
ID Steam:
ID gracza: 0
Kontakt:

Re: ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)

Post autor: SaS TrooP »

centurion_94 pisze:Jeżeli w grze ma być to, co widzimy na screenach/filmach/stronach, i wszystko będzie dobrze wykonane, to addony będą dużo mniej potrzebne (według mnie), co nie zmienia faktu, że będą mogły polepszyć grywalność.
Jak w Armie mogli nie dać lotniskowca, albo jakiegokolwiek innego okrętu, skoro USMC uratowało nam tyłki?
Poza tym w jedynce było małe urozmaicenie sprzętu. Stryker, abrams, m113, vulcan, humvee, 5t truck i chyba tyle z pojazdów zachodnich, po wschodniej stronie t-72, bmp-2, brdm-2, szyłka, ural, uaz i chyba to tyle. Lotnictwo: Littlebird, blackhawk, ah-1z, harrier, thunderbolt - to zachód. Wschód jeszcze gorzej - mi-17 (gdzie kuffa legendarny mi-24), kamov Ka-50, Su-34 i tyle? Oczywiście addony robią istny arsenał z najdalszych zakątków świata, ale jednak na czystym arma niedostatek widać.
A na stronie Arma2.com byłeś? Nie pieprz głupot :|
centurion_94
ID Steam:

Post autor: centurion_94 »

Jakie głupoty? Wskaż mi błąd,a obiecuję poprawę :)

P.S.
Na stronę podaną przez Ciebie wchodziłem i buszowałem.

P.S. II
Okręty wielkogabarytowe mogą być określone jako obiekty, nie można byłoby nimi sterować.
Awatar użytkownika
Maćko
ID Steam:
ID gracza: 1
Kontakt:

Post autor: Maćko »

SaS TrooP pisze: A na stronie Arma2.com byłeś? Nie pieprz głupot :|
Przeczytaj Jego post jeszcze raz i zastanów się kto pieprznął głupotę ;]
Obrazek
Obrazek

-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL14 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Awatar użytkownika
SaS TrooP
ID Steam:
Kontakt:

Post autor: SaS TrooP »

zachodnich, po wschodniej stronie t-72, bmp-2, brdm-2, szyłka, ural, uaz i chyba to tyle. Lotnictwo: Littlebird, blackhawk, ah-1z, harrier, thunderbolt - to zachód. Wschód jeszcze gorzej - mi-17 (gdzie kuffa legendarny mi-24)
Jeszcze coś? ;]
Najbardziej uderzający mnie fragment pogrubiłem nawet :mrgreen:
Awatar użytkownika
Maćko
ID Steam:
Kontakt:

Post autor: Maćko »

Dobra, albo ja Cię źle zrozumiałem albo Ty nie przeczytałeś dokładnie jego wypowiedzi.

Pisał o Armie jedynce.
Obrazek
Obrazek

-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL14 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Awatar użytkownika
Rafael3D
ID Steam:
Numer GG: 11844

Post autor: Rafael3D »

Powtórzyć należy za Maćkiem:
Przeczytaj Jego post jeszcze raz i zastanów się kto pieprznął głupotę (nie pierwszy raz zresztą).
Jacobss
ID Steam:

Post autor: Jacobss »

SaS TrooP - Ty chyba masz jakiś zły dzień. Najpierw mylisz moje wypowiedzi, potem na podstawie tego mylenia się, zarzucasz mi sprzeczność, a teraz nawet nie czytasz ze zrozumieniem tego co pisze centurion_94. :roll:
Awatar użytkownika
FOX-PL*
ID Steam:

Post autor: FOX-PL* »

Fakt to nie pierwszy raz kiedy SaS Troop nie potrafi zrozumieć tekstu. Chyba komuś tu brakuje szkoły i czytania ze zrozumieniem, a nie gadania o kolejnej gierce na kompa.
Rainbow
ID Steam:

Post autor: Rainbow »

Na OFP2.pl znalazłem ciekawe wieści, mn.:
- Możliwe będzie kontrolowanie aż do 40 żołnierzy jednocześnie. Często oddalonych od siebie o całe mile.
- Silnik pozwala na zwiększenie pola widzenia aż do 35 kilometrów. Został on także zaprojektowany, aby nie posiadał kosmicznych wymagań i mógł zostać odpalony nawet na średniej klasy komputerze. Jednak dopiero bardzo wydajny komputer pozwoli na pokazanie pełnego oblicza gry.
- Pył wyniesiony w górę po np. ostrzale artyleryjskim nie tylko unosi się w powietrzu przez długi czas, ale także (gdy będzie wystarczająco gęsty) może spowodować zaburzenia oddechu, a nawet utratę przytomności, gdy opadnie na gracza.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2021, 01:57 przez Rainbow, łącznie zmieniany 1 raz.
OFman
ID Steam:
Numer GG: 2993491
Kontakt:

Post autor: OFman »

http://www.youtube.com/watch?v=Lk-mlGLvmIo
Jednak zrobili coś z tymi komunikatami radiowymi. Może i nadal nie jest idealnie ale znacznie lepiej niż w jedynce.
:13bds :weteran
http://arma2.pl
"I'm not friendly" :D
eJay
ID Steam:

Post autor: eJay »

Scratch One! LOL, gadka marines im się udzieliła :) Jest lepiej, ale nadal brakuje płynności w intonacji. Niemal jak u Szpakowskiego :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „ArmA Flash News”