ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Re: ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
Nie napawa to optymizmem, trzeba szykowac dolarki na lepszy sprzet.Testováno na PC s následujícími parametry: CPU Q6600 2,4@3,0 GHZ, 2 GB RAM a 8800 GT, screenshoty z rozlišení 1680x1050, detaily střední/nízké. Při tomto nastavení framerate neklesl pod 25 FPS.
Widac ze Tiscali robilo screeny w zlym aspect ratio bo 1280x1024 to nie 4:3 a 5:4

Zamiast poprawić wydajność i kastrować wegetację to oni nawalają jej tam gdzie nie trzeba... Spanel mówił rok temu, że do płynnej gry wystarczy 8800 GT... Jaaaasne. Na Low chyba.
eJay - nie płakałbym przed wcześnie
.
ekipa z armed-assault.de też grała w betę i w ich preview było...
Nie wiem czy znasz niemiecki, w każdym razie, Jan Pražák tutaj twierdzi, że na jego PC z Geforcem 8800 GT, gra jest grywalna na wysokich ustawieniach graficznych.
Ponadto, teraz gra powinna lepiej chodzić na AMD i kartach ATI.
Więc nie jest źle
.

ekipa z armed-assault.de też grała w betę i w ich preview było...
Kod: Zaznacz cały
[b]Jan versicherte uns, dass auf seinem heimischen Rechner mit "nur" einer Geforce 8800GT hohe Grafikeinstellungen spielbar seien. [/b]Auch auf AMD und ATI Hardware sollte das Spiel diesmal besser funktionieren, eine Präsentation im vergangenen Jahr war ausschließlich auf AMD Hardware durchgeführt worden.
Ponadto, teraz gra powinna lepiej chodzić na AMD i kartach ATI.
Więc nie jest źle

Nie ma co płakać.... Szczególnie, że wydają Radka 4770 podobno za 350 zł a osiągi pomiędzy 4850 i 4870 

Virtual Battle #1 Veteran

Virtual Battle #1 Veteran

- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
Dyslexci szpanuje posiadaniem ArmA2
http://forums.bistudio.com/showpost.php ... count=1910
Coś po niemiecku:
http://www.armamdb.de/phpkit/include.ph ... 419&page=1
http://forums.bistudio.com/showpost.php ... count=1910
Coś po niemiecku:
http://www.armamdb.de/phpkit/include.ph ... 419&page=1
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Oglądałem nowe screeny z ArmA 2 i jestem zachwycony grafiką, oraz cieszę się, że do gry Czesi wrzucą okręty "wielkogabarytowe" (o ile screeny nie kłamią)

więcej na:
http://armedassault.info/

więcej na:
http://armedassault.info/
- hryst
- ID Steam: hryst
- Kontakt:
heh juz sobie wyobrażam coopiki zaczynające sie na lotniskowcu albo bardziej hardkorowo full kontakt
You will be assimilated. Resistance is futile.
Intel E6750@3.5|Abit IP35|LCD DELL 20'|X2900XT 512MB|2x2GB RAM HyperX|SATA750GB|BR LG GBW-H10N|SB A.4|Sunbeam ST + 620-A12S|

Intel E6750@3.5|Abit IP35|LCD DELL 20'|X2900XT 512MB|2x2GB RAM HyperX|SATA750GB|BR LG GBW-H10N|SB A.4|Sunbeam ST + 620-A12S|
-
- ID Steam:
Jeżeli w grze ma być to, co widzimy na screenach/filmach/stronach, i wszystko będzie dobrze wykonane, to addony będą dużo mniej potrzebne (według mnie), co nie zmienia faktu, że będą mogły polepszyć grywalność.
Jak w Armie mogli nie dać lotniskowca, albo jakiegokolwiek innego okrętu, skoro USMC uratowało nam tyłki?
Poza tym w jedynce było małe urozmaicenie sprzętu. Stryker, abrams, m113, vulcan, humvee, 5t truck i chyba tyle z pojazdów zachodnich, po wschodniej stronie t-72, bmp-2, brdm-2, szyłka, ural, uaz i chyba to tyle. Lotnictwo: Littlebird, blackhawk, ah-1z, harrier, thunderbolt - to zachód. Wschód jeszcze gorzej - mi-17 (gdzie kuffa legendarny mi-24), kamov Ka-50, Su-34 i tyle? Oczywiście addony robią istny arsenał z najdalszych zakątków świata, ale jednak na czystym arma niedostatek widać.
Jak w Armie mogli nie dać lotniskowca, albo jakiegokolwiek innego okrętu, skoro USMC uratowało nam tyłki?
Poza tym w jedynce było małe urozmaicenie sprzętu. Stryker, abrams, m113, vulcan, humvee, 5t truck i chyba tyle z pojazdów zachodnich, po wschodniej stronie t-72, bmp-2, brdm-2, szyłka, ural, uaz i chyba to tyle. Lotnictwo: Littlebird, blackhawk, ah-1z, harrier, thunderbolt - to zachód. Wschód jeszcze gorzej - mi-17 (gdzie kuffa legendarny mi-24), kamov Ka-50, Su-34 i tyle? Oczywiście addony robią istny arsenał z najdalszych zakątków świata, ale jednak na czystym arma niedostatek widać.
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Wkoncu jakies fajne postprocessy widac - przy skokach spadochronowych i jak sie umiera 

-
- ID Steam:
O właśnie i skoki! SKOKI! SKOKI! (jak ja lubię to słowo). Nareszcie zeskakując na wysokości 2000m nie będziemy musieli lecieć całej wieczności. Będziemy mogli sobie skrócić drogę, nawet nie lądować
. Swoją drogą ciekawe, czy lecąc w C-130 w ładowni i wyskakując zrobimy tak samo jak w poprzednich częściach, czyli jakby zrespawnujemy się na zewnątrz pojazdu, czy elegancko pobiegniemy po rampie i siuuuuuuuup na dół. Jak to będzie wyglądało z innymi pojazdami, szczególnie lotniczymi?