OFP 2

... lub palce na klawiaturę niosą

Moderator: Inkwizytor

SiD
ID Steam:

Re: OFP 2

Post autor: SiD »

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=42995
Na konsolach w trybie kooperacji spotka się maksymalnie dwóch użytkowników – na komputerach aż 8. Jeśli chodzi o sieciowe potyczki między graczami to ten stosunek jest podobny – na konsolach zmierzy się ze sobą 8 graczy a na PC aż 32.
Że co?! No to flashpoint2 dla mnie umiera z tą chwilą chyba, że to pisze ktoś niekompetentny. Urok IC-Army z udziałem ponad setki graczy, albo cfogowe coopy w kilkanaście osób zauroczyły mnie do tego stopnia, że Codemasters może się schować ze swoją grafiką.
Obrazek Obrazek :cfog Obrazek
Awatar użytkownika
mant3z
ID Steam:
ID gracza: 1111
Kontakt:

Post autor: mant3z »

No to ładnie :no dali dupy po całości.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Awatar użytkownika
kondor
ID Steam: Przemek_kondor
Kontakt:

Post autor: kondor »

aż 32?! :o gdzie oni tyle ludu znajdą?
Awatar użytkownika
mant3z
ID Steam:
ID gracza: 1111
Kontakt:

Post autor: mant3z »

:lol: teraz to już nie znajdą.
Mów mi milordzie łapserdaku!
TRAWA
ID Steam:
ID gracza: 1229316

Post autor: TRAWA »

no to niezłe :party

PS: SID odezwij sie :D
Rainbow
ID Steam:
ID gracza: 0

Post autor: Rainbow »

Gry będziemy oceniać jak każdy z osobna je przetestuje. Wszelkie informacje przed premierą, która jest jeszcze daleko, daleko trzeba brać z dozą dystansu, chyba, że niektórzy nadal niczego po ArmA 1 się nie nauczyli...
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2021, 01:50 przez Rainbow, łącznie zmieniany 1 raz.
SiD
ID Steam:

Post autor: SiD »

:D Masz tyle do powiedzenia w temacie, że mógłbyś sobie darować Rainbow.
Jeżeli developerzy deklarują się od razu, że nie sprostają pewnych wymagań, które akurat mam, to co mam napisać? "OO świetny symulator myśliwca, szkoda tylko, że nie obsługuje joysticka." W przeciwieństwie do Ciebie, zamiast ogólnopojętego i bliżej nieokreślonego gameplay-u ja wskazałem na jakiś konkret, do którego nijak nie mogę się dostosować, bo dla mnie to najzwyklejszy krok wstecz. Bo tak się składa, że w weekendy gram w tą wiecznie martwą grę, która nie trafia w twój profil rozrywki. Wiesz, takie zboczenie, nekrofilia je zwą chyba. Co tydzień rytuał ten sam - coopy w kilkunastoosobowym gronie, a soboty na IC, które owszem - nie sprawi, że nagle arma stanie się powszechna wśród pryszczatych nastolatków i będzie konkurować z nowymi tytułem od Toma Clancy-ego, który już całkowicie zeszmacił swoje nazwisko. Ale mi to nie przeszkadza, wiesz?
I nie nie jestem fanboyem Bi Studio, po prostu nie trafia do mnie pierdolenie Codemastersów, o tym jaki nam symulator zaserwują, bo te dekle uważają swoją "ścigałkę" TOCA za symulator. Ciekawe co wcisną jako gra F1, do której uzyskali licencję. Wolę niedorobioną Armę, która porusza pewne aspekty, niż Super dopracowanego ponga.

Trawiszonie, jestem zawsze na teamspeaku KGW, detale na http://cfog.pl
Obrazek Obrazek :cfog Obrazek
Rainbow
ID Steam:

To co powiesz na zapowiedź, że jak się ArmA2 nie sprzeda to przestają robić gry :?:
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2021, 14:29 przez Rainbow, łącznie zmieniany 2 razy.
eJay
ID Steam:

Post autor: eJay »

Rainbow pisze:Po to jest forum, żeby wyrazić swą opinię.

To co powiesz na tworzenie przez BIS jakieś śmiesznej gry pt. Carrier Command i zapowiedź, że jak się ArmA2 nie sprzeda to przestają robić gry. Dziecinada na całego.
To jest normalny ruch biznesowy. Na kij im gry, które nie przynoszą dochodu? Gracze dzisiaj to w 70% casuale kupujące Wii, wymagający nieskrępowanej i łatwej rozgrywki...
Awatar użytkownika
Trance
ID Steam:

Post autor: Trance »

Gdybym miał wybierac miedzy grami ArmA1 i OFP2 (nie wazne jakie OFP2 bedzie, moze byc nawet przepiekne), to skrepowanie mnie tak powaznymi ograniczeniami, jak ilosc graczy w misji powoduje, ze zdecydowałbym sie na ArmA1. A w obliczu nadchodzenia ArmA2, ktore ma byc jeszcze lepsze (i skonczcie ze swymi jałczeniami, ze tak nie bedzie), a juz napewno niczym nie ograniczone i bardziej "ztaktykalizowane", OFP2 to taki pasjans czy saper dla mnie, bez wzgledu na jakosc rozgrywki, grafiki itd. Poprostu pewnych zalozen, jakie stawiam grze nie da sie wykupic grafika i bajerkami.
Obrazek
Rainbow
ID Steam:

eJay pisze:
Rainbow pisze:Po to jest forum, żeby wyrazić swą opinię.

To co powiesz na tworzenie przez BIS jakieś śmiesznej gry pt. Carrier Command i zapowiedź, że jak się ArmA2 nie sprzeda to przestają robić gry. Dziecinada na całego.
To jest normalny ruch biznesowy. Na kij im gry, które nie przynoszą dochodu? Gracze dzisiaj to w 70% casuale kupujące Wii, wymagający nieskrępowanej i łatwej rozgrywki...
Oczywiście, że jest to normalne, ale zapowiadanie czegoś takiego na ponad rok przed właściwą premierą gry, to chyba trochę dziwne nieprawdaż?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Co ślina na język...”