Niedawno odświeżyłem sobie LO przy okazji zakupu nowego "kijka" i stara miłość powróciła.
Obecnie szykuję się do zamówienia na http://www.lockon.ru dodatku Flaming Cliffs. Do dziś się zastanawiam z jakich to przyczyn został on wydany tylko w USA i Rosji a na przykład najnowsza część pod tytułem "Black Shark" ma już zostać wypuszczona całkowicie na świat.
No nic, szczęście, że FC nie jest drogi - raptem jakieś 34 zł na nasze plus jeszcze koszt przesyłki z Rosji, który i tak wyjdzie mniejszy niż sobie obliczyłem jakbym miał zamawiać na ebayu.
Zapraszam do tego tematu wszystkich asów. Jeżeli chcecie pogadać o swoich wyczynach czy o addonach do LOMAC i LOFC lub o maszynach, którymi lubicie latać najbardziej to tu możemy sobie pogadać.
Warto wrócić do LO zwłaszcza, że dziś jest masa skinów, soundpacków i dodatków, które całkowicie upiększają ten symulator.
Ostatnio wgrałem sobie high res textures dla ziemi i lotnisk i masę innych rzeczy i szczerze to jestem zachwycony.
Pozostaje tylko czekać aż zdobędę kasę i zamówię FC bo aż żal patrzeć, że nie mogę sobie porozwalać czołgów za sterami SU-25T.
Kilka screenów z LO (upiększonego)

Ja osobiście to uwielbiam latać SU-27 i F-15 chociaż, że wielką frajdę sprawiają mi ataki na cele naziemne a zwłaszcza z użyciem bomb MK20 po uprzednim pozbyciu się obrony AA za pomocą Mavericków