World in Conflict
Moderator: Inkwizytor
Re: World in Conflict
Popieram, odkąd mam WiC nie zdarzyło mi się zobaczyć kogokolwiek podczas gry, kto miałby 3k punktów w podsumowaniu partii.
Najwyższy wynik jaki widziałem to 1800 z kawałkiem i faktycznie gracz ten nieźle pociskał.
Przy mojej punktacji mogę się cieszyć, że udało mi się tak opanować grę, i że 2 Pionami (bo zazwyczaj biorę 2 piony i 2 SA-13) mogę osiągnąć taką punktację.
Dzisiejsza partia też była super. Na mapce Stadion też udało mi się osiągnąć powyżej 1500 pkt.
Najwyższy wynik jaki widziałem to 1800 z kawałkiem i faktycznie gracz ten nieźle pociskał.
Przy mojej punktacji mogę się cieszyć, że udało mi się tak opanować grę, i że 2 Pionami (bo zazwyczaj biorę 2 piony i 2 SA-13) mogę osiągnąć taką punktację.
Dzisiejsza partia też była super. Na mapce Stadion też udało mi się osiągnąć powyżej 1500 pkt.
- Cleric
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Wczoraj widziałem jednego łba który to wciąż miał 2500-2700 a jeździł "tylko" kawalkadą złożona z 1-2 sziłki i z 4-5 wozów naprawczych 

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
O ile mi wiadomo, to w najbliższym update zmniejszają szybkość czołgów AA:P
Jedno mnie wkurza...jak niektórzy zrzucają 2 tanki na raz albo 2 napalmy,nuke'i,itp. naraz? Ponoć to bug, ale jest już od dłuższego czasu i nie jest poprawiany w wychodzących patchach. Skoro nie bug, to co? Czit? Już ludzie zaczynają czitować? Pffff
Jedno mnie wkurza...jak niektórzy zrzucają 2 tanki na raz albo 2 napalmy,nuke'i,itp. naraz? Ponoć to bug, ale jest już od dłuższego czasu i nie jest poprawiany w wychodzących patchach. Skoro nie bug, to co? Czit? Już ludzie zaczynają czitować? Pffff
- Jerry
- ID Steam:
Em, no można zamówić nawet i potrójne wsparcie taktyczne jednego rodzaju na raz, więc ja nie wiem, w czym problem.

Zdradź mi ten sekretJerry pisze:Em, no można zamówić nawet i potrójne wsparcie taktyczne jednego rodzaju na raz, więc ja nie wiem, w czym problem.

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Z menu taktycznego czy jak to sie tam nazywa - w lewym gornym rogu. Sa rodzaje zrzutow/atakow i mozliwosc wyboru 1, 2 lub 3 naraz.
- Jerry
- ID Steam:
Liczbę wybierasz klikając cyferki z prawej strony tego menu oznaczające łączny koszt wezwania takiego wsparcia :]

- Cleric
- ID Steam:
- Kontakt:
To by było raczej nietrafne bo one powinny mieć prędkość transporterów opancerzonych - czyli chyba taka jaką teraz właśnie maja.-=HuNTeR=- pisze:O ile mi wiadomo, to w najbliższym update zmniejszają szybkość czołgów AA:P...
Przecież SA-13 jest na bazie MT-LB czyli prędkość zbliżona do bmp - shilka jest jeszcze chyba lzejsza, aVulcan to praktycznie m113.
Ale jednak to robiąCleric pisze:To by było raczej nietrafne bo one powinny mieć prędkość transporterów opancerzonych - czyli chyba taka jaką teraz właśnie maja.-=HuNTeR=- pisze:O ile mi wiadomo, to w najbliższym update zmniejszają szybkość czołgów AA:P...
Przecież SA-13 jest na bazie MT-LB czyli prędkość zbliżona do bmp - shilka jest jeszcze chyba lzejsza, aVulcan to praktycznie m113.

Units and balancing:
- Movement speed for Heavy Anti-Air Vehicle and Repair Tank was reduced slightly.