World in Conflict

... lub palce na klawiaturę niosą

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
kumbol
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: World in Conflict

Post autor: kumbol »

Zapomniałem wspomnieć że STG prowadzi rekrutację do Dywizji WiCa ;) Brakuje nam trochę ludzi żeby pograć jakieś ambitniejsze klanówki. Jak ktoś chętny to walić ;) http://stgclann.st.funpic.de/viewpage.php?page_id=23
Obrazek
Awatar użytkownika
Cleric
ID Steam:
Kontakt:

Post autor: Cleric »

Forrestal pisze:Co by tutaj duzo nie mowic to Vista przynosi duzo ciekawych rozwiazan, szczegolnie dla nowych uzytkownikow PC'tow...
OK ale co by tutaj nie mówić to dzwięk na viście jest chyba najgorszy z możliwych :D
-=HuNTeR=- pisze: na assaulcie (my atakowaliśmy) jak 3 czy 4x cały team próbował przejąć 1 punkt, wyczyściliśmy obszar w pobliżu 1 kółka, wbijamy się tam (2 kółko było przeważnie czyste, bo było na wzniesieniu, gdzie ciężko się dostać...aaa mowa o mapie ... hmm to chyba się zwało "baza lotnicza", jakby ktoś kojarzył)...
Znam ta mapę AIR BASE - to swoisty A&D podzielony na fazy - w sumie fajna mapka wymagająca sporej współpracy
A nooby fakt że wkurzaj czasem mocno nawet mnie :o :mrgreen: najbardziej gdy stoją wokół kółek i nie zajmują danego terenu - albo kiedy zamiast kontynuować udane natarcie fortyfikują pozycje przy pomocy M1 :twisted:
Te wysyłane propozycje wstępowania do rozmaitych klanów też czasem irytują - poprostu za dużo ich :roll:
Obrazek

Obrazek
SiD
ID Steam:

Post autor: SiD »

Sie wychylasz niepotrzebnie :) Mnie tam nikt nie męczył, no może raz jakieś lamy.
Ale też nie gram dużo, bo nie ma z kim. Taki pickup nie ma sensu jak kiedyś.
Obrazek Obrazek :cfog Obrazek
Awatar użytkownika
Jerry
ID Steam:

Post autor: Jerry »

kumbol pisze:Zapomniałem wspomnieć że STG prowadzi rekrutację do Dywizji WiCa ;) Brakuje nam trochę ludzi żeby pograć jakieś ambitniejsze klanówki. Jak ktoś chętny to walić ;) http://stgclann.st.funpic.de/viewpage.php?page_id=23

Jak wygląda tygodniowy rozkład treningów (dni i godziny) ?
:8bz
Obrazek
Awatar użytkownika
kumbol
ID Steam:

Post autor: kumbol »

Teoretycznie to są właściwie wszystkie dni tygodnia, godziny wieczorne (20:00 - 22:00, weekendy do 23:00 albo dłużej). Praktycznie gramy wtedy, kiedy są ludzie ;) A skład mamy dość ubogi, więc jak na razie nie jest tego tak dużo :F
Obrazek
Awatar użytkownika
Cleric
ID Steam:
Kontakt:

SiD pisze:Ale też nie gram dużo, bo nie ma z kim. Taki pickup nie ma sensu jak kiedyś.
Eee... klanów jest dużo, zagranicznych czy tez polskich - jeśli ktoś chce i mu zalezy to może łatwo znaleźć ludzi do grania.

Właśnie zauważyłem ze w jednej z kolekcjonerskich edycji dodali też fragment muru berlińskiego :o :mrgreen:
i to z certyfikatem potwierdzającym jego autentyczność :D
http://wic.heavengames.com/gallery/unbox
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Cleric
ID Steam:
Kontakt:

Ingram pisze:No i WiC w media do 89zł podrożał. Widać te 69zł to była cena z okazji urodzin Media Markt ale to mnie i tak nie powstrzyma przed zakupem ;)
Heh jest dobrze http://www.allegro.pl/item261444314_wor ... wana_.html :D
Jerry pisze:Na dobrą sprawę można nawet i ściągnąć "kopię bezpieczeństwa" w języku angielskim i na niej grać, serial jest potrzebny tylko do MP i tylko na podstawie seriala jesteśmy weryfikowani, wiec można w kopii go użyć :]
No własnie dokładnie tak jest jak piszesz - a do tego wydaje mnie sie że za polska wersję językową odpowiada jedynie jeden zmodyfikowany plik ale jeszcze nie wpadłem na to który to gdyż jak się przekonałem podójna instalacja obu wersji na raz jest raczej dość trudna do wdrożenia.
Obrazek

Obrazek
Ingram
ID Steam:
Numer GG: 10886706

Post autor: Ingram »

WOW! Ale wczoraj była gra! :D to był dopiero TeamWork.
Najzabawniejsze, że te staty osiągnąłem tylko dwoma PIONami i dwoma SA-13.
Puściłem chyba 3 naloty bombowe i 2 atomówki.

Obrazek
Awatar użytkownika
-=HuNTeR=-
ID Steam:
Numer GG: 7474995
Kontakt:

Post autor: -=HuNTeR=- »

Nie lubię się chwalić, ale mnie do tego zmusiłeś :lol: http://stgclann.st.funpic.de/photogalle ... oto_id=306

Moim skromnym zdaniem nie opłaca się puszczać atomówek... za 80 pktów można puścić o wiele więcej mniejszych "pomocy", które wyrządzą więcej szkód.
Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Post autor: Forrestal »

1500? Bueh, ja to 2k robilem na Becie i Demie :P A widzialem gostkow co i po 2,5k miewali kilka rund pod rzad.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
-=HuNTeR=-
ID Steam:
Numer GG: 7474995
Kontakt:

Post autor: -=HuNTeR=- »

Zagraj sobie teraz -.-, na becie to pkty dochodziły do 3k:P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Co ślina na język...”