World in Conflict
Moderator: Inkwizytor
Re: World in Conflict
Dobrze to rozumiem dlatego tak bardzo czekam na to kieszonkowe 

Widziałem u kolegi i zgłodniałem 
A pieniądze jakieś na upgrade będą najprędzej za miesiąc.

A pieniądze jakieś na upgrade będą najprędzej za miesiąc.

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Sid, jakiego masz kompa? Kumpel gra na low z fx5200 -.-
AMD Athlon Barton XP 2500+, FX5700 128MB / R9600pro 256MB, 1GB. dysk ATA.
ArmA mogę odpalić, ale ledwo to ciągnie na najmniejszej misji coop w demie.
ArmA mogę odpalić, ale ledwo to ciągnie na najmniejszej misji coop w demie.

Spokojnie zagrasz na takim kompie, na low na pewno. FPS spada głównie w miejscach gdzie jest sporo dymu (np. przejedziesz kamerą przez smugi pozostawione przez ostrzał artyleryjski) ale nie jest tak źle, ja gram na bardzo żalowym sprzęcie a mimo to radocha jest duża 

Faktycznie, ściągnąłem demo i działa znośnie, pędzę dziś kupić 
Dopóki nikt nie puści atomówki, to da się grać. Potem mam 20s koszmaru, by znów wrócić do walki.

Dopóki nikt nie puści atomówki, to da się grać. Potem mam 20s koszmaru, by znów wrócić do walki.

Wybaczcie za double-post, ale wydaje mi się to dość istotne.
Zanim zaczniecie wydawać funty brytyjskie, zastanawiam się, czy aby nie wystarczy wam to co macie.
Mianowicie w paczce z WiC jest 10dniowa angielska wersja testowa. Jeżeli kluczem odblokowuje się konto multiplayer, to zapewne i też triala. Może spróbujcie pierw zainstalować tego triala, bądź tylko podmienić odpowiednie pliki?
Zanim zaczniecie wydawać funty brytyjskie, zastanawiam się, czy aby nie wystarczy wam to co macie.
Mianowicie w paczce z WiC jest 10dniowa angielska wersja testowa. Jeżeli kluczem odblokowuje się konto multiplayer, to zapewne i też triala. Może spróbujcie pierw zainstalować tego triala, bądź tylko podmienić odpowiednie pliki?

- Volt
- ID Steam:
- Numer GG: 4218986
- ID gracza: 0
Ta która podobno jest angielską wersją testową w rzeczywistości jest polską...
No i WiC w media do 89zł podrożał. Widać te 69zł to była cena z okazji urodzin Media Markt ale to mnie i tak nie powstrzyma przed zakupem 

Skąd ta rewelacja, że 69zł? W dzień premiery przynajmniej był za 89zł w Media...Ingram pisze:No i WiC w media do 89zł podrożał. Widać te 69zł to była cena z okazji urodzin Media Markt ale to mnie i tak nie powstrzyma przed zakupem
No tak jak napisałem wyżej, chyba 2 tygodnie temu Media Markt miał urodziny i wtedy widziałem tam WiC za 69zł. Ale i tak dziwne bo dziś byłem w Media i WiC jest za 89zł a np Quake Wars za 79zł