MoH: Airborne

... lub palce na klawiaturę niosą

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
Mirage
ID Steam:

Re: MoH: Airborne

Post autor: Mirage »

Eh... No i nie przypuszczałem, że po kilku godzinach gry będe musiał to napisać. Nie grałem jeszcze w tak kapitalnego, a zarazem krótkiego FPSa o II wojnie światowej. Według mnie pod względem wykonania bije na łeb wszystkich poprzedników (no przynajmniej staje na równi z CoDII)...i byłby hitem, gdyby ilosć misji była conajmniej dwa razy większa. Przejście pierwszych dwóch misji zajęło mi około godziny (2 x 30 min), kolejnych dwóch około półtorej godziny (2 x 45 min). Ostatnie dwie misje były najbardziej wymagajace, ale na ich przejście potrzebowałem max 2 godzin. Łącznie - poniżej 5 godzin zabawy :(. Wykonanie kapitalne, pomysł na niektóre misje naprawdę świetny...ale ta gra jest poprostu przeraźliwie krótka. Tak jak wspominał Ingram - gdyby Airborne był tak długi jak Pacific Assault. No cóż - pozostaje czekać na nowe Call of Duty ;).
Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Post autor: Forrestal »

Spoko spoko, zapowiedzieli juz COD 5 na 2008 rok wiec bedzie w co grac ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Trance
ID Steam:
ID gracza: 0

Post autor: Trance »

2008 rok to rowniez rok ArmA2 i OFP2, wiec o CODach tam zadnych nie myslcie, tylko szykujcie juz kase, zeby nikt potem nie powiedział, ze nie ma kasy ;)
Obrazek
Ingram
ID Steam:
Numer GG: 10886706

Post autor: Ingram »

O kase się nie martwię, dobrze że mam kompa, który spokojnie OFP2 uciągnie na full.

Wracając do tematu to mam wielką radochę z granatów ppanc, w ostatniej misji (Flakturm) świetnie się bawiłem rzucając w 6 szkopów jedną gruszką :)
Awatar użytkownika
Volt
ID Steam:
Numer GG: 4218986

Post autor: Volt »

Ostatnie dwie misje były najbardziej wymagajace,
Nigdy nie sądziłem ,że potrafię z siebie wydobyć takie wiązanki słów wycelowane w twórców....
Obrazek
Ingram
ID Steam:
Numer GG: 10886706

Post autor: Ingram »

Fakt, nie wiem czym EA się kierowało robiąc grę tak krótką co jest wielce nie podobne do serii MOH.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Co ślina na język...”