PKW_ : wip...
Moderator: Inkwizytor
Re: PKW_ : GROM , SFOR, KFOR, IFOR, EUFOR... wip
Siema wszystkim
... i jak YacieK jak ida prace, i kiedy wydajesz ten cudowny addon co ?? .... 

Pytania co do broni proszę kierować do Marcina_BM. Ja tylko uchylę rąbka informacji ze MP5 jakie sa w addonie PKW_GROM są fragmentem szykowanej paczki z uzbrojeniem jego autorstwa.
reszta tam... PKW_ADDONS.RAR (33,9 MB)
i już jakiś dupek na BIS Forum ma wąty
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2007, 13:46 przez Yac, łącznie zmieniany 1 raz.

- Volt
- ID Steam:
- Numer GG: 4218986
- ID gracza: 0
Dzięki ci
Dziś na forum, Yaciek wydał swój mini-pack zawierający żołnierzy GROMu w wersji CQB...
Link do newsa na Arma-Zone PL
Dziś na forum, Yaciek wydał swój mini-pack zawierający żołnierzy GROMu w wersji CQB...
Link do newsa na Arma-Zone PL
Wprost cudownie :-)
Nie pozostaje nic innego jak tylko ściągać i testować.
Nie pozostaje nic innego jak tylko ściągać i testować.
jednostki są fajne, tylko według mnie w mundurach pantera wz.93 plamki są za małe a te które są koloru brązowego podchodzą kolorystycznie lekko pod kolor czerwony, takie moje skromne zdanie 
@ Volt hmm - ja go nie mam , sprawdzę 
@ malindman Nie wiem jakie masz ustawienia kolorystyki, inni mi znów zgłaszają ze kolor jest zbyt szary, może to różnice w ustawieniach profilu barw. Postanowiłem wydać w barwach sprzed 96 roku, wtedy tak właśnie pantera 93 wyglądała, z przyczyn róznych, między innymi co producent to inny odcień, ciut inna wielkość plam, zresztą kolor musiałem uśrednić aby w miarę odpowiadał tym z realu. Nowa pantera z 1996 roku - oparta na ripstopie ma inny odcień a wielkość plam wacha się w różnicach do 10 %. Tak czy tak dziękuję za zainteresowanie i uwagi
Teraz wracam do prac nad SFOR i tu mam pytanie - wolicie określony kontyngent ( SFOR) czy raczej odwzorowanie konkretnej jednostki - w tym wypadku drużyny typu RTO z 1-go szwadronu 25 Brygady Kawalerii Powietrznej.?
ANKIETA Tutaj
@ malindman Nie wiem jakie masz ustawienia kolorystyki, inni mi znów zgłaszają ze kolor jest zbyt szary, może to różnice w ustawieniach profilu barw. Postanowiłem wydać w barwach sprzed 96 roku, wtedy tak właśnie pantera 93 wyglądała, z przyczyn róznych, między innymi co producent to inny odcień, ciut inna wielkość plam, zresztą kolor musiałem uśrednić aby w miarę odpowiadał tym z realu. Nowa pantera z 1996 roku - oparta na ripstopie ma inny odcień a wielkość plam wacha się w różnicach do 10 %. Tak czy tak dziękuję za zainteresowanie i uwagi
Teraz wracam do prac nad SFOR i tu mam pytanie - wolicie określony kontyngent ( SFOR) czy raczej odwzorowanie konkretnej jednostki - w tym wypadku drużyny typu RTO z 1-go szwadronu 25 Brygady Kawalerii Powietrznej.?
ANKIETA Tutaj

Co do ankiety, to myślę, że ciężko decydować bez jakiegoś podglądu
SFOR zdjęcia są na początku ale zastanawiam się jak chciałeś przenieść do gry 25 BKP 
Przyjrzyj się lewym ramieniom żołnierzy na screenach
i co napisałem w jednym z postów. Wystarczy zdjąć odznakę SFOR i już będą. A pytam bo w sumie SFOR to wyspecjalizowany kontyngent do określonego obszaru , a 25 BKP mogłaby być używana przez missionmakerów do dowolnego konfliktu.

a jakiz to gustowny woodland ma ten mlodzieniec...
Jezeli chcesz cos na wzor mercenaries czy bojownikow, Vilas ma niewykorzystana wersje moich guerillas
Jezeli chcesz cos na wzor mercenaries czy bojownikow, Vilas ma niewykorzystana wersje moich guerillas