czarna mamba LOL
Moderator: Inkwizytor
czarna mamba LOL
ufoman: Tresc posta zostala usunieta ze wzgledu na razacy stosunek do jezyka polskiego i formy wypowiedzi. Zachecam do przemyslen i napisania powtornie, ale poprawnie.
Re: czarna mamba LOL
Podłącz do monitora, ktory rozpoznaje wyzsza rozdzielczosc i przestaw na taką, jaką obsluguje Twoj monitor, lub edytuj plik (WinXP):
Wolumin:\\Document...\...\Moje dokumenty\ArmA\ArmA.cfg i sobie zmien na odpowiednia dla swojego monitora rozdzielczosc i odswiezanie.
Wolumin:\\Document...\...\Moje dokumenty\ArmA\ArmA.cfg i sobie zmien na odpowiednia dla swojego monitora rozdzielczosc i odswiezanie.
a które to do rozdzielczości???
pisze tako...
[/color]
jeszcze jendno co do odświerzania gra lepiej bendzie chodziła jak bendzie mniejsze odświerzania??? teraz mam na 60
ufoman: Pierwsze ostrzezenie, kolejne takie posty beda skutkowaly zwiekszaniem liczby warn'ow.
pisze tako...
Kod: Zaznacz cały
language="Polish";
adapter=-1;
3D_Performance=6849.000000;
Resolution_W=720;
Resolution_H=480;
Resolution_Bpp=32;
refresh=60;
FSAA=0;
HDRPrecision=8;
lastDeviceId="4318,65,0";
localVRAM=124776448;
nonlocalVRAM=57671679;
jeszcze jendno co do odświerzania gra lepiej bendzie chodziła jak bendzie mniejsze odświerzania??? teraz mam na 60
ufoman: Pierwsze ostrzezenie, kolejne takie posty beda skutkowaly zwiekszaniem liczby warn'ow.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 1894993
- ID gracza: 0
to zmieniasz np.Resolution_W=720;
Resolution_H=480;
Resolution_W=1024;
Resolution_H=768;
odswiezanie nie ma wplywu na plynnosc gry. Wyzsza czestotliwosc, to mniejsze zmeczenie oczu, ale rozne monitory mają rozne zakresy czestotliwosci dla roznych rozdzielczosci. Zazwyczaj najlepiej wybrac najwyzszą czestotliwosc dla danej rozdzielczosci