W Arma 2 CO na sieci gram od niedawna i jeszcze nie ogarniam

1. Cel tego trybu rozgrywki. Rozumiem, że zniszczyć HQ? Czy jest jeszcze inna możliwość wygranej?
2. Gdzie można się odradzać? (Niedawno dowiedziałem się, że wybieram na mapie miejsce

3. Możliwość zarobienia gotówki. Ja znam 4 możliwości - zasoby co minutę, za zniszczone jednostki, za zajęcie bunkra, lub wioski, oraz ktoś może nam przekazać. Czy są jeszcze jakieś możliwości np za wykonanie zadania itp? Takie mam pytanie, bo obserwuję sytuacje w których ja w sumie z wydatkami na uzbrojenie uzbierałem 15000$ a tu ktoś lata sobie Cobrą za ponad 30000$. Ta wiem, że nie jestem rewelacyjny

4. Artyleria. Jak to działa? Odniosłem wrażenie, że ma zasięg na całą wyspę i nieskończoną amunicję. Czy cele można wskazywać na mapie, czy trzeba mieć je w zasięgu wzroku?
5. Z kim współpracować? Bardzo ciekawie i skutecznie się gra gdy się z kimś współpracuje, ale na serwerach najczęściej ludzie nawet nie używają mikrofonu, a używają czata (porażka - wojna bez radia), albo nie gadają po angielsku. Gdzie można spotkać na TS ludzi z polski grających w Warfare. Na hellfire jest zakładka Warfare, ale bardzo żadko tam kogoś widuję.