Jak się gra w multi.
Moderator: Inkwizytor
- WarCity
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Jak się gra w multi.
Witam. Czy na tym forum lub gdzie na jakieś polskiej polskich stronach fanowskich. Jest jakiś poradnik czy coś dla począdtujących multiplayerowców. Chodzi mi o jakieś wtłymaczenie do czego służy TS itp. Zakładam taki temat, ponieważ nie mam bladego pojęcia jak grać w muliti coś tam wiem, ale bardzo nie wiele
.

- Kristof
- ID Steam:
- Numer GG: 6186420
- ID gracza: 2565124
Re: Jak się gra w multi.
Hej chcesz grac w multiplayer z innymi ? Jesli w Arme2
potrzebujesz Arma2 + Operation Arrowhead . patch1.54
Sprawny mikrofon +sluchawki i zainstalowany TeamSpeak 3
adres na ktorym znajdziesz graczy ktorzy wytlumacza co i jak wiec smialo i bez obaw
adres TS 3 : 85.236.109.28 Port :10667
Pozdrawiam
potrzebujesz Arma2 + Operation Arrowhead . patch1.54
Sprawny mikrofon +sluchawki i zainstalowany TeamSpeak 3
adres na ktorym znajdziesz graczy ktorzy wytlumacza co i jak wiec smialo i bez obaw
adres TS 3 : 85.236.109.28 Port :10667
Pozdrawiam
- WarCity
- ID Steam:
Mam wszystko co podałeś oprócz mikrofonu i nie wiem jak się z tego TS-a korzysta
, jestem prawie kompletnie zielony
,

Wujek google zawsze ci doradzi może nie zawsze ma racje ale ci pomoże ściągnij zainstaluj zaktualizuj. Kristof podał ci adres TS'a wpisze sobie w adresach książki, wejdziesz popytasz się ludzi co masz dostroić w nim itp.
- WarCity
- ID Steam:
Ściągnełem TS3 weszłem na serwer, który podał Kristof, ale nie wiem o co tam chodzi. Po lewej są różne zakładki, w zakładce poczekalnia jest mój nick, ale nie wiem co dalej. Nigdy nie kożystałem z TS'a. Proszę was o jakieś wyjaśnienie o co w nim chodzi.
PS: Czy można tam porozumiewać się tekstow, bo jeszcze nie zaopatrzyłem się w mikrofon.
PS: Czy można tam porozumiewać się tekstow, bo jeszcze nie zaopatrzyłem się w mikrofon.
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Jak już jesteś w poczekalni, to klikasz prawym przyciskiem myszy na kanał docelowy i wciskasz "Wejdź na kanał".
- WarCity
- ID Steam:
OK. Chyba już rozumiem. Ale jeszcze o jedno muszę zapytać - na jakim kanale mogą mi to wszystko wytłumaczyć. Chciałbym sobie z kimś pograć w taką prawdziwą symulację pola walki, nie tak, że każdy robi co chce, tylko idziemy, całą drużyną, słuchamy rozkazów dowódcy itd.
Wbijaj czasem na TS'a i patrz jeśli jest kilka osób na jakimś zwykłym kanale to napewno w coś wspólnie grają. Popytaj sie jednych drugich w jakim trybie grają w jaką misje na jakim serwerze a jesli ci to odpowiada to dołacz do nich. Praktycznie tylko na TS'ie ludzie grają taktycznie i zespołowo albo przynajmniej starają się to osiągać.