Stało się! Pierwsza cała misja zaliczona!

Arma2 oraz Arma2OA: Informacje o grze w sieci, adresy serwerów, klany, ligi oraz turnieje

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
methos
ID Steam:
ID gracza: 0

Stało się! Pierwsza cała misja zaliczona!

Post autor: methos »

Witam
Dziś udało się zakończyć całą misję - wszystkie miasta zdobyte.
Udało się to dzięki zgranej grze i komunikacji. Nie grałem od początku ale 7h i 49 min to niezły wynik :)
Ekipa, która tego dokonała to:
- JUNAK - sniper, AT
- Cortez - sniper, medic
- Rafalski - gunner, pilot
- Methos - sniper, AT

Długo pogrywali z nami leo_pl oraz AssariN wspomagając nas swoim skillem jednak nie dotrwali do końca (spójrzcie na godz 8O ) Niemniej jednak grało się z nimi miło.
Oczywiście nie dokonalibyśmy tego bez udziału wcześniejszych graczy, którzy wyczyścili ponad połowę miast.

Sumując - to była jedwabista zabawa. :1th
" ... Pamiętaj, Strach jest Twoim Jedynym Przewodnikiem tam ... tam gdzie Cienie kryją ... Śmierć ... "
Awatar użytkownika
Rafael3D
ID Steam:
Numer GG: 11844

Re: Stało się! Pierwsza cała misja zaliczona!

Post autor: Rafael3D »

wow, mówisz o tym moim modzie Domi na serwerze Silent Warriors? :
Zaraz restartuję serwer, misja wgrana od nowa (21 miast + misje poboczne w trybie ordered, czyli po kolei).
Awatar użytkownika
methos
ID Steam:

Tak dokładnie o tej mówię. Z wrażenia zapomniałem o tym wspomnieć.
" ... Pamiętaj, Strach jest Twoim Jedynym Przewodnikiem tam ... tam gdzie Cienie kryją ... Śmierć ... "
Awatar użytkownika
Trance
ID Steam:

Post autor: Trance »

LoL, a kogo obchodzi jakaś durna misja ? :)
Mi się udało zaliczyć misje Warfare i się nie chełpię tym...
Obrazek
Awatar użytkownika
methos
ID Steam:

Widzisz - nie jestem takim 'mega wyjadaczem' i 'łykaczem postów' jak Ty - i napisanie tego co napisałem dało mi dużo zadowolenie i szczęścia i w ogóle mój dzień był lepszy ... no i przede wszystkim temat i post 'coś wzniósł' i mimo, że nie jest super odkryciem i nowością i z pewnością było wielu innych przede mną, którzy odnieśli podobny sukces i byli z tego zadowoleni, to na pewno czytany przez innych userów wywoła przynajmniej miłe wspomnienia i uśmiech, niż durne brzmienie Twoich odp, które notabene jak zauważyłem na forum są w większości tak puste i tępe jak wyraz twarzy Twojego avatara.

PS:
1. poczytaj sobie co oznacza termin 'chełpić się'
2. skoro tego nie robisz to po co o tym wspomniałeś? (nie mówię o chełpieniu się tylko o chwaleniu - bo raczej to miałeś na myśli pisząc swoją odp)
3. złota zasada dla Twojego przypadku - 'mowa jest srebrem, a milczenie złotem', więc jak nie masz nic konkretnego do odp to lepiej nie odp i się nie ośmieszaj.
Awatar użytkownika
Donio
ID Steam:
Numer GG: 5163334
ID gracza: 796676

Post autor: Donio »

Nie wiem, czy 8h gry to powód do dumy. Lepiej chyba wyjsc na jakies piwko, nie? :)
No, ale gratuluje ukończenia misji :)
Awatar użytkownika
Trance
ID Steam:

Widzisz - nie jestem takim 'mega wyjadaczem' i 'łykaczem postów' jak Ty - i napisanie tego co napisałem dało mi dużo zadowolenie i szczęścia i w ogóle mój dzień był lepszy ... no i przede wszystkim temat i post 'coś wzniósł' i mimo, że nie jest super odkryciem i nowością i z pewnością było wielu innych przede mną, którzy odnieśli podobny sukces i byli z tego zadowoleni, to na pewno czytany przez innych userów wywoła przynajmniej miłe wspomnienia i uśmiech, niż durne brzmienie Twoich odp, które notabene jak zauważyłem na forum są w większości tak puste i tępe jak wyraz twarzy Twojego avatara.

PS:
2. skoro tego nie robisz to po co o tym wspomniałeś? (nie mówię o chełpieniu się tylko o chwaleniu - bo raczej to miałeś na myśli pisząc swoją odp)
3. złota zasada dla Twojego przypadku - 'mowa jest srebrem, a milczenie złotem', więc jak nie masz nic konkretnego do odp to lepiej nie odp i się nie ośmieszaj.
Hahaha się troszke pośmiałem czytając tego posta. Co kogo obchodzi, ze przeszedłeś jakąś durną misję? Uważasz, ze to jest tak ważne, ze trzeba tym zaśmiecać forum? Hahaha chyba zapomniałeś, że nie jestes pępkiem świata.

To mnie szczegolnie rozbawiło. Chcesz mnie uczyć języka polskiego? Chyba sobie kpisz. A jeśli to robisz, to uwazaj z kogo, bo może Ci się to nie opłacić.

W ramach akcji NO FLAME WAR koncze tą bezsensowną dyskusję.
Obrazek
Awatar użytkownika
FOX-PL*
ID Steam:
ID gracza: 1

Post autor: FOX-PL* »

8? mogłoby być nawet i 20 godzin, liczy się przede wszystkim dobra zabawa.

@Trance
Twoj pierwszy post był żenujący więc nie dziwi mnie to co ci odpisał methos. Człowiek przeszedł misje z kolegami siedząc z nimi na TS i jest zadowolony bo spędził miły czas w gronie spoko ludzi i w grze która mu się podoba. I tym tematem chciał przykładowo uświadomić innym początkującym graczom jaką frajde sprawia granie w zespole, że warto wbić na TS dogadać sie z innymi i wspólnie pograć. Ale niestety na tym świecie są ludzie i parapety.
Awatar użytkownika
Trance
ID Steam:

To niech napisze, że warto wejść na TS, pograć, pobawić się, hehe bo tego nie napisał. To może zróbmy na forum kącik o nazwie "Co mnie dzisiaj ucieszyło". To ja zaczne.

Wygraliśmy dzisiaj mecz z klanem S.E.A.L na mapie ESL Drozhino i sie ciesze.
Znalazłem dzisiaj na przystanku autobusowym 20 groszy i się cieszę.
Mam wygodny fotel i mnie dupa nie boli i się cieszę.

Piszcie dalej, co Was cieszy.
Obrazek
Awatar użytkownika
JonPL
ID Steam:
Numer GG: 6628146
Kontakt:

Post autor: JonPL »

Mnie np. ucieszyłoby zbanowanie wszystkich użyszkodników z IQ poniżej 100. Zostałoby nas zapewne niewielu, ale cóż... przynajmniej nie musielibyśmy czytać takich postów.

No i Methos, to szło trochę inaczej ;) "Silence is golden, ducktape is SILVER" PS: Fox +1
http://armacenter.pl/ - najdłużej istniejąca społeczność w historii polskiej sceny ArmA i OFP.

Dołącz do nas - weteranów - dajemy czadu już od czasów wczesnego Flashpointa.
Awatar użytkownika
Tajgeer
ID Steam: tajgeer

Post autor: Tajgeer »

Trance pisze:Wygraliśmy dzisiaj mecz z klanem S.E.A.L na mapie ESL Drozhino i sie ciesze.
A w której drużynie tym razem grałeś?

Sorry za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multiplayer”