ArmA-Liga.de
Moderator: Inkwizytor
ArmA-Liga.de
Niemcy zapraszają do udziału w ich lidze. Jest otwarta dla obcokrajowców. Mapy sa podobne do ESL w większości C&H, ale jak przystało na Niemców grają z trzecią osobą. Rozgrywki prowadzone są w trybie Bundesligi, a więc są 2 sezony, w których każdy gra z każdym. Jedną mapę można grać raz na sezon.
LINK: http://arma-liga.de/
LINK: http://arma-liga.de/
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Re: ARMA-Liga.de
Lamerstwo, od czasow OFP sie zastanawiam dlaczego tak graja. No dlaczego???Equi pisze:Mapy sa podobne do ESL w większości C&H, ale jak przystało na Niemców grają z trzecią osobą.
Bo są lamami, nie potrafią grać uczciwie, tylko zanim wychylą morde zza rogu to muszą na 3-ciej osobie sprawdzić czy nie dostaną... majjj gaaad ale lamerstwo...

Przynajmniej są zdrowe zasady, każdy gra z każdym, na różnych mapach. Nie ma tak jak w przypadku ESL, że każdy kalkuluje czy mu się opłaca grać z danym rywalem czy nie. Gdy dojdą do wniosku, że jest za duże ryzyko straty punktów po prostu odrzucają wyzwanie bez poniesienia konsekwencji. To jest chore.
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Nie lubię się zgadzać z equi ale w tym jedynym, wyjątkowym przypadku z wielkim bólem przez zaciśnięte zęby, zgodzę się z tym, że ESL ssie z tymi zasadami i nudnymi mapkami.
Bo powiedzmy sobie szczerze, mapki są tak żenujące, że szkoda gadać.
Granie w 3D to dla dzieci jest... niech się Niemcy bawią w swojej piaskownicy jak im się tam podoba. Ja mam nadzieje, że Clan Base zapewni nam kilka ciekawych potyczek na ponadprzeciętnych mapkach.
Bo powiedzmy sobie szczerze, mapki są tak żenujące, że szkoda gadać.
Granie w 3D to dla dzieci jest... niech się Niemcy bawią w swojej piaskownicy jak im się tam podoba. Ja mam nadzieje, że Clan Base zapewni nam kilka ciekawych potyczek na ponadprzeciętnych mapkach.
Mów mi milordzie łapserdaku!
- DRIVER
- ID Steam:
- Numer GG: 6869863
- ID gracza: 0
Jak narazie to nawet clan base nie ma odpowiedniej ilosci klanow by wystartowac z liga...
Granie w 3D to dla dzieci jest...

W Clan Base jest doświadczony moderator Q. Jestem pewien, że w niedługim czasie ściągnie wiele klanów do laddera w Clan Base.DRIVER pisze:Jak narazie to nawet clan base nie ma odpowiedniej ilosci klanow by wystartowac z liga...
eJay, mant3z ma już swoje lata i ma prawo nie rozróżniać tych terminów (3rd i 3D). Wybaczmu mu to.eJay pisze:Granie w 3D to dla dzieci jest...Dlatego jestem hardkorem i gram w ARMA II bez akceleracji grafiki i ze sprite'ami rodem z Dooma.

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Przynajmniej nie muszę tak jak ty wycierać mleka spod nosa i myć rąk po każdej wizycie na spankwireEqui pisze: eJay, mant3z ma już swoje lata i ma prawo nie rozróżniać tych terminów (3rd i 3D). Wybaczmu mu to.

Mów mi milordzie łapserdaku!